• Со попуст
  • Неодамнешно
Јосу Сува Ароматерапија, 3 ПАРЧИЊА Ароматерапија Восочни Таблети Со Дупка За Закачување На Свеж воздух Го Ублажуваат Стресот и Се Релаксираат За Дневната Соба Во А?

Јосу Сува Ароматерапија, 3 ПАРЧИЊА Ароматерапија Восочни Таблети Со Дупка За Закачување На Свеж воздух Го Ублажуваат Стресот и Се Релаксираат

 
DEN 489.60

Количината на стоката
Това е достапна

●За Свеж Воздух ● восочните таблети За ароматерапија внесуваат свежина и добар мирис во воздухот, а исто така носат прекрасна декорација во вашиот простор ●За Лична Реаксација Q таблетите со мирис на гардероба обезбедуваат ароматерапија, која ќе помогне да се ослободите од стресот и да се опуштите, ќе ви помогне да имате добро расположение. ●Долго Време Најмалку} Добар Ефект На Држење Темјан : високо рафинираниот приврзок за ароматерапија со парфем ќе ви донесе часови ароматична среќа. ●Практичен За Употреба Е Погоден За родендени, Божиќ или други фестивали за да ги задоволи потребите на луѓето од сите возрасти. ●Мултифункционален●овој приврзок не е само убава декорација, туку и добар подарок на чист сладок мирис за себе или за вашиот љубовник. Спецификација : Име На Производ : Ванила Ароматерапија Восок Материјал : Парафин Апликација : Дневна соба, спална соба, гардероба, Тежина на автомобилот : Прибл.9 Мл Пакет Листа : 3 х Ароматерапија Восок.


Клучни карактеристики

Product Name:
Vanilla Aromatherapy Wax
Material:
Paraffin
Application:
Living room, bedroom, wardrobe, car
Weight:
Approx. 81g / 2.9oz
Package List:
3 x Aromatherapy Wax  :

Слични производи во категоријата