• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач За Монтирање На Светло За Мотоцикл, Замена Од 2 парчиња Одговара за Стеги од 30-45мм Модифицирана Модифицирана Стегалка За Монтирање На Универзална Сијалица Пр?

Држач За Монтирање На Светло За Мотоцикл, Замена Од 2 парчиња Одговара за Стеги од 30-45мм Модифицирана Модифицирана Стегалка За Монтирање На

 
DEN 117.76

Количината на стоката
Това е достапна

Широка Примена : клипот за лоцирање на црна вилушка е прилагодлив, погоден за цевки за вилушка со дијаметар од 30-43мм; Компатибилен со различни модели, погоден за Хонда, Кавасаки, Сузуки, Јамаха Уживајте во времето на возење : клипот за држач за индикатор за трепкач е идеален додаток за мотоциклот да го стабилизира трепкачот, кој може да обезбеди подобро осветлување и да ги потсети другите автомобили или пешаци, правејќи го вашето возење на отворено полесно и попријатно и фокусирајќи се на отворање и уживање во возењето. Мотоцикл Свртете Светлина Држач За Монтирање : 100% сосема нов, висок квалитет. Изработен од висококвалитетна челична плоча, издржлив е и не е лесен за носење. Лесен за инсталирање, погоден за повеќето мотоцикли и скутери. Модел За монтирање : се користи како држач за монтирање на светилка за трепкачи на мотоцикли и е погоден за предна вилушка од 30-45мм. Челичната заграда е стабилна и издржлива, а изгледот е извонреден и модерен. Главна Употреба : овие издржливи држачи за монтирање на светилки за свиоци се користат за вилушки од 31 мм до 43 мм за да ви помогнат да ја поправите светилката за подобар ефект на осветлување.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand new
Material:
Steel sheet
Color:
Black, Silver (optional)
Size:
8 * 3cm / 3.1 * 1.2in
Quantity:
2pcs (1 Pair)
Package Weight:
Approx. 100g / 3.5oz
Fitment:
for 30-45mm Front Fork Scooter
Package Included:
2 * Turn Light Mount Bracket (1 Pair) :
Note:
1. Easy to install, but professional installation is highly recommended. :
2. Please check the size before order. :

Слични производи во категоријата