• Со попуст
  • Неодамнешно
Подлога за греење, УСБ за домаќинства Електрично ќебето тело Топло покривка подлога за греење, подлога за греење, УСБ -канцеларија за домаќинства Електрично ќебе Е?

Подлога за греење, УСБ за домаќинства Електрично ќебето тело Топло покривка подлога за греење, подлога за греење, УСБ -канцеларија за

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Удобност на целото тело : Загреаното ќебе има поставување на топлина (95¡ãF - 113¡ãf) со едно копче, што е лесен за употреба и можете да се прилагодите на претпочитаното ниво според вашата Enviroment Истакнато со надградена жица за греење што опфаќа повеќе простор за греење, оваа функција за брзо греење може да ви помогне да се спротивставиме на студеното време и веднаш да добиете удобна топла состојба. RIC Clainte USB напојување со грав зелена зелена боја. Бесплатни поставки за топлина : Загреаното ќебе се загрева за секунди за брзо олеснување на болката и има поставување на температура од 40 до 65¡ã што можете да ја прилагодите за да ја добиете точната топлина што ви треба, избегнувајќи прегревање и изгореници.? USB топло колено ќебе, надворешна трговска фланела топлина топли нозе w. Ослободување од болка : Ако страдате од постојана болка во разни области, нашите електрични влошки за греење се совршени за загревање на областа и обезбедување олеснување, со повеќекратна заштита од пренапон и прегревање. Топло тело богатство во канцеларија за ручек Шал електрично ќебе. Совршен подарок : Дегиран со елегантната цврста шема и спакувана со кутија за боја на подароци, загреаното ќебе Тефици ќе биде вашиот совршен подарок Изберете за роденден или друг празник како Божиќ, Нова Година за вашите пријатели и семејство. Донесете грижа и топло за вашите сакани стари лица, пациенти и луѓе кои се плашат од студ во студената зима. Услуга по продажба : Ве молиме, внимателно прочитајте го упатството за упатства пред да го користите. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не и ве уверуваме задоволително решение. Удобност на целото тело : Загреаното ќебе има поставување на топлина (95¡ãF - 113¡ãf) со едно копче, што е лесен за употреба и можете да се прилагодите на претпочитаното ниво според вашата Enviroment. Истакнато со надградена жица за греење што опфаќа повеќе простор за греење, оваа функција за брзо греење може да ви помогне да се спротивставиме на студеното време и веднаш да добиете удобна топла состојба. RIC Clainte USB напојување со грав зелена зелена боја. Бесплатни поставки за топлина : Загреаното ќебе се загрева за секунди за брзо олеснување на болката и има поставување на температура од 40 до 65¡ã што можете да ја прилагодите за да ја добиете точната топлина што ви треба, избегнувајќи прегревање и изгореници.? USB топло колено ќебе, надворешна трговска фланела топлина топли нозе w. Ослободување од болка : Ако страдате од постојана болка во разни области, нашите електрични влошки за греење се совршени за загревање на областа и обезбедување олеснување, со повеќекратна заштита од пренапон и прегревање. Топло тело богатство во канцеларија за ручек Шал електрично ќебе. Совршен подарок : Дегиран со елегантната цврста шема и спакувана со кутија за боја на подароци, загреаното ќебе Тефици ќе биде вашиот совршен подарок Изберете за роденден или друг празник како Божиќ, Нова Година за вашите пријатели и семејство.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Blanket
Material:
Polyester
Optional Color:
Pea Green, Dark Grey
Power:
5V 2A
Size:
Approx. 115 x 75cm / 45.3 x 29.5in
Weight:
Approx. 578g / 20.4oz
Package List:
1 x Electric Blanket
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Слични производи во категоријата