• Со попуст
  • Неодамнешно
Magiclulu софа за складирање торбичка за складирање на ракавици за складирање на ракавици, софа, странична торбичка, кауч, организатор на потпирачот за рака, седиште си?

Magiclulu софа за складирање торбичка за складирање на ракавици за складирање на ракавици, софа, странична торбичка, кауч, организатор

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

полиестер Pocketеб на раката на софата : Може да се складира далечински контролер, слушалки, мобилен телефон и други артикли со мала тежина. Организатор на торбички за потпирачи за софа : Дизајн на преклопување, лесен за складирање кога не е во употреба, не зазема простор. Организатор за складирање на потпирачи за софа : Практична и доволно торбичка за закачување на капацитет може да заштеди простор за дневна соба, лесен за употреба и чиста. Организатор на торбички за потпирачи за кучеви : Организатор на држачи за прицврстувачи Оваа торбичка за висење на потпирачот за ракави може да се даде како за вашите блиски пријатели и семејства. Организатор за складирање на потпирачи за оружје : Ставање на вашиот телефон, слушалки, полначи, книги, шише и така натаму во торбичката. Pocketеб на раката на софата : Може да се складира далечински контролер, слушалки, мобилен телефон и други артикли со мала тежина. Организатор на торбички за потпирачи за софа : Дизајн на преклопување, лесен за складирање кога не е во употреба, не зазема простор. Организатор за складирање на потпирачи за софа : Практична и доволно торбичка за закачување на капацитет може да заштеди простор за дневна соба, лесен за употреба и чиста. Организатор на торбички за потпирачи за кучеви : Организатор на држачи за прицврстувачи Оваа торбичка за висење на потпирачот за ракави може да се даде како за вашите блиски пријатели и семејства. Организатор за складирање на потпирачи за оружје : Ставање на вашиот телефон, слушалки, полначи, книги, шише и така натаму во торбичката. Список на пакети 1 x Карактеристики на торбичката -Материјал : Полиестерски софа за потпирач за ракавици за далечински управувач -лесно да го суспендира на потпирачот за рака на софата, стабилна и не е лесна за паѓање, многу практична и удобна торба за потпирачи за рака. -Посекната торбичка за складирање на потпирачот за ракави на софата има голем капацитет за доволно простор за складирање на фотелја за фотелја Caddy.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата