• Со попуст
  • Неодамнешно
ксујууу Дупчалки за Нокти, 50 парчиња Полирање За Нокти Мелење Глава Конус Вежба Битови Превртена Конусна Форма Нокти Уметност Мелење Глава Замена Додаток Алатка З?

ксујууу Дупчалки за Нокти, 50 парчиња Полирање За Нокти Мелење Глава Конус Вежба Битови Превртена Конусна Форма Нокти Уметност Мелење Глава

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Вежба За кутикули : може да ги задоволи потребите на различната уметност на ноктите и може да се користи за маникир, чистење на лак, итн Дупчалката поставена за нокти ќе ви треба од чистење на кутикулите до измазнување на ноктите. Забавно и среќно е да се нанесуваат нокти дома со пријателите и сестрите. 50 парчиња Дупчалки За Уметност за Нокти : 50 парчиња дупчалки за нокти, може да се заменат за употреба, може да се ротираат напред и назад, има функции на брусење, полирање на површината на ноктите, чистење на мртва кожа итн. Одлични алатки за нокти за секој професионален маникир или почетник во уметноста на ноктите. Малку кутикула За Вежба За Нокти : може добро да влезе во сите мали пукнатини во рожестиот слој без да ги повреди ноктите, погодно за работа. Погоден за салон за нокти, салон за убавина, професионален маникир или личен маникир педикир и почетници во уметноста на ноктите. Вежба Малку Нокти Кутикула : Погоден за повеќето ноктите вежба машина, практичен додаток. Сите овие безбедносни дупчалки за нокти се лесни за употреба за почетници, дефинитивно ќе ја зголемат вашата доверба како технологија за нокти или како домашна технологија. Дупчалки за Нокти За Гел‑Нокти : Мултифункционални дупчалки, идеална алатка за многу професионални задачи. Усвојува висококвалитетен материјал за шмиргла, отпорен на абење и издржлив. Ја штити кожата од оштетување поради супериорна изработка и добро тестиран дизајн. Може да се ротира напред-назад за полирање откако ќе се инсталира на машината за вежба за нокти. Заменлива употреба. Главно се користи за полирање на површината на ноктите, отстранување на мртвата кожа и така натаму, практични и удобни алатки за уметност на ноктите.


Клучни карактеристики

Item Type:
Nail Drill Bit
Material:
Carborundum
Quantity:
50pcs
Shank Diameter:
Approx. 2.35mm / 0.09in
Function:
For manicure, nail polishing, nail salon, foot care, pedicure, etc. Used with nail grinding machine.
Applicable:
Household, nail art shop, etc.
packing list:
50 x Nail Drill Bit:

Слични производи во категоријата