• Со попуст
  • Неодамнешно
ПЛАНИНСКИ МАЖИ Струг, Цпу Вртење Алатка 8мм S07K-SCLCR06 Цпу Вртење Завртка Тип Струг Машина Бар Обработка На Дупка Стегање Заклучена Внатрешна Здодевна Алатка Карбид, Ж?

ПЛАНИНСКИ МАЖИ Струг, Цпу Вртење Алатка 8мм S07K-SCLCR06 Цпу Вртење Завртка Тип Струг Машина Бар Обработка На Дупка Стегање Заклучена

 
DEN 1340.80

Количината на стоката
Това е достапна

Индустриски Професионални Алатки, висококвалитетни, Издржливи, Добра Стабилност, Со Употреба На Машински Алати и Друга Опрема материјалот на држачот за ролери користи одличен челик, што ја подобрува стабилноста на производот. Целиот раб на челичниот држач за алати е изработен од процес на заоблување или флота од 45°, што е добар изглед и избегнува гребење кога работникот работи. Челик стебло термичка обработка НА HRC 43-48°. Целата завртка, преса,клуч е универзален тип и може да се замени. Сите Производи Мора Да Бидат Подложени На Строги Инспекции Пред Да Ја Напуштат Фабриката За Да Обезбедат Нормално Производство. Ако Ви Требаат Повеќе Соодветни Сечила Или Комплети Алатки За Вртење, Можете Да Ни Пишете.Безбедносни Упатства : Само Персоналот Со Професионални Вештини Може Да Го Користи. Носете Кацига, Очила И Друга Безбедносна Опрема Кога Ја Користите.8мм S07 K-SCLCR06 Цпу Вртење Завртка Тип Струг Машина За Сечење Бар Обработка На Стегање Заклучена Внатрешна Здодевна Алатка Материјал : Алатка Челик Број На Модел : S07 K-SCLCR06 Usage : Внатрешно Вртење Алат Цврстина : HRC45-49апликација Машина : Страничен ред машина за сечење струг машина за вртење машина за сечење пешкири машина за вртење МАШИНА ЗА ВРТЕЊЕ СТРУГ ТИП ШВАЈЦАРСКИ СТРУГ ОБРАБОТКА Применливо Машинско Вртење Применлив Режим На Обработка На Машини : Внатрешно Вртење Надворешно Вртење Жлебови ,СЕЧЕЊЕ, Сечење НА ЛИЦЕ Вртење На Плитки Жлебови Обработка На ОБРАБОТКА На МАЛИ дупки Информации За обработка На алатки За сечење материјали : 1 технички термин материјал за алат за сечење : терминологија за материјали за алат за сечење,како што се цементиран карбид, обложен карбид,КЕРМЕТ, ОБЛОЖЕН КЕРМЕТ,КЕРАМИКА, Цбн И Пцд.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата