• Со попуст
  • Неодамнешно
HJK виси Дедо Мраз, Божиќна декорација на отворено, виси искачување на костум за Дедо Мраз, Божиќни украси за покрив, тремот, олук, балкон, Божиќен декор на отворено и ?

HJK виси Дедо Мраз, Божиќна декорација на отворено, виси искачување на костум за Дедо Мраз, Божиќни украси за покрив, тремот,

 
DEN 959.84

Количината на стоката
Това е достапна

【2021 Ново】 Главното тело е изработено од висококвалитетен кадифен ткаенина материјал, внимателно зашиен, не е лесно за солза, главното тело е исполнето со PP памук за да ги направите Божиќните украси на Дедо Мраз меки, слатки и можат повторно да се користат Светло-црвената боја Нека Дедо Мраз Клаус да стане еден од најпознатите привлечни украси во вашата елка. 【Напреден материјал】 Користејќи висококвалитетна кадифен ткаенина, внимателно зашиена, не е лесна за солза. Уникатни и издржливи Божиќни украси. 【Совршена Божиќна декорација】 Забавата што виси декорација на Дедо Мраз може лесно да додаде празнична атмосфера во вашиот дом. 【Лесен за употреба】 Закачете ги рацете и капачето на Дедо Мраз со моќно велкро, само искинете го и залепете го во идеална декорација за да ја завршите вашата декорација. 【Добар Божиќен подарок】 Божиќ се појавува! Изгледа како вистински Дедо Мраз, омилени Божиќни реквизити за деца. 【2021 Ново】 Главното тело е изработено од висококвалитетен кадифен ткаенина материјал, внимателно зашиен, не е лесно за солза, главното тело е исполнето со PP памук за да ги направите Божиќните украси на Дедо Мраз меки, слатки и можат повторно да се користат. Светло-црвената боја Нека Дедо Мраз Клаус да стане еден од најпознатите привлечни украси во вашата елка. 【Напреден материјал】 Користејќи висококвалитетна кадифен ткаенина, внимателно зашиена, не е лесна за солза. Уникатни и издржливи Божиќни украси. 【Совршена Божиќна декорација】 Забавата што виси декорација на Дедо Мраз може лесно да додаде празнична атмосфера во вашиот дом. 【Лесен за употреба】 Закачете ги рацете и капачето на Дедо Мраз со моќно велкро, само искинете го и залепете го во идеална декорација за да ја завршите вашата декорација.


Клучни карактеристики

Theme Pattern:
Santa Claus
Color:
as shown
Size:
total length 108cm/42.52in
Material:
flannel
Weight:
about 305g
colour:
red
Package Contents:
1 x Christmas decoration:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Слични производи во категоријата