• Со попуст
  • Неодамнешно
Swiftach 1¾ Стандардни сврзувачки елементи за пластична ознака - За приложување на индустриски и малопродажни ознаки - 1,75 инчи природни полипропиленски сврзувачки еле?

Swiftach 1¾ Стандардни сврзувачки елементи за пластична ознака - За приложување на индустриски и малопродажни ознаки - 1,75 инчи природни полипропиленски

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Прицврстувачите на Свифтх ги прават Ејвори Денисон Прицврстувачите на Swiftach се совршени за обележување ткаенини, облека и повеќето други материјали низ кои може да помине иглата. Прицврстувачите на Swiftach работат со сите пиштоли за обележување на Swiftach и други брендови на алатки за приложување на ознаки. Овие се 1,77 "(45мм) не-плетен полипропилен (пластична) сврзувачки елементи за приложување на мало и индустриско означување. Ова се 10 кутии од 5000 сврзувачки елементи со природна боја, за вкупно 50.000 сврзувачки елементи. Прицврстувачите на Свифт Совршено за обележување ткаенини, облека и повеќето други материјали низ кои може да помине иглата. Прицврстувачите на Swiftach работат со сите пиштоли за обележување на Swiftach и други брендови на алатки за приложување на ознаки. Овие се 1,77 "(45мм) не-плетенски полипропилен (пластични) сврзувачки елементи За приложување на мало и индустриска ознака. Ова е 10 кутии од 5000 сврзувачки елементи со природна боја, за вкупно 50.000 сврзувачки елементи.000)- Стики за малопродажба на мало/индустриска ознака може да се користат со повеќето стандардни алатки за обележување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата