• Со попуст
  • Неодамнешно
Акрилна суво бришење на таблата со светлосни пораки со штанд и суво избришано пенкало USB десктоп белешка Меморија за меморија за повторно користење на кревет за кр?

Акрилна суво бришење на таблата со светлосни пораки со штанд и суво избришано пенкало USB десктоп белешка Меморија за меморија

 
DEN 556.80

Количината на стоката
Това е достапна

Акрилна табла со LED светла : Дрвената основа е вградена со LED лента, а светлината е контролирана со копче за да се вклучи светлината; Кога LED лентата ја дава светлината, акрилниот панел ќе биде покриен со романтичен сјај, убав и топол Креативен дизајн : Чиста табла за акрилна суво бришење мери околу 12 x 8 инчи и дебелина од 3 mm/ 0,12 инчи, изработени од квалитетен акрилик; Транспарентниот и стилски изглед им овозможува на ракописот да се покаже јасно, погодно за да ги снимате вашите дневни списоци и домашни работи. Мулти функционални апликации : Одборот за осветлување на букви е соодветна за снимање на списоци со намирници, списоци за купување, за да се прават списоци, списоци со сродни списоци, цртање, дневни планови за мени, календари, распореди, пораки, итн., Што може да се примени и за признанија за Денот на вineубените и добредојде знаци за денови на отворање на училиште. Лесен за употреба : таблетата за табла за суво бришење е опремена со бришење бел маркер и LED осветлен штанд; Мастилото за маркер брзо се суши и не се избледи или избрише, само бришење со влажна крпа или хартиена крпа; Ве молиме искинете го филмот на акрилната табла пред да го користите. Прилагодлива LED осветлена табла за суво бришење : дрвена светлосна штанд содржи вградена во ЛЕР, додавајќи пријатна и топла атмосфера во затемнето кафе или дневна. Акрилна табла со LED светла : Дрвената основа е вградена со LED лента, а светлината е контролирана со копче за да се вклучи светлината; Кога LED лентата ја дава светлината, акрилниот панел ќе биде покриен со романтичен сјај, убав и топол. Креативен дизајн : Чиста табла за акрилна суво бришење мери околу 12 x 8 инчи и дебелина од 3 mm/ 0,12 инчи, изработени од квалитетен акрилик; Транспарентниот и стилски изглед им овозможува на ракописот да се покаже јасно, погодно за да ги снимате вашите дневни списоци и домашни работи. Мулти функционални апликации : Одборот за осветлување на букви е соодветна за снимање на списоци со намирници, списоци за купување, за да се прават списоци, списоци со сродни списоци, цртање, дневни планови за мени, календари, распореди, пораки, итн., Што може да се примени и за признанија за Денот на вineубените и добредојде знаци за денови на отворање на училиште. Лесен за употреба : таблетата за табла за суво бришење е опремена со бришење бел маркер и LED осветлен штанд; Мастилото за маркер брзо се суши и не се избледи или избрише, само бришење со влажна крпа или хартиена крпа; Ве молиме искинете го филмот на акрилната табла пред да го користите.


Клучни карактеристики

9.7*4cm:
Panel size:
10*11cm
Package List:
1* base, 1* light sheet, 1* pen:
Acrylic Board with LED Lights:
The base is embedded with LED light strips, plug and play.
Creative Design:
Made of high-quality acrylic, the transparent and stylish appearance makes the handwriting clearly displayed, which is convenient for recording daily to-do items and housework.
MULTI-FUNCTIONAL APPLICATIONS:
The light-emitting board is suitable for keeping track of grocery lists, shopping lists, to-do lists, chores lists, pictures, daily menu planners, calendars, schedules, messages, and more. Can also be used for Valentine's Day and School Day Welcome Signs.
EASY TO USE:
The dry erase board tablet comes with an erasable white marker pen and LED light holder, the marker ink dries fast, not easy to fade or erase, just wipe with a damp cloth or paper towel.

Слични производи во категоријата