• Со попуст
  • Неодамнешно
Alremo Huangxing - кутија за складирање на кутии за алатки Leishengt/Организатор на кутии за шиење, организатор на повеќенаменски организатор и преносен ракуван случај за скла?

Alremo Huangxing - кутија за складирање на кутии за алатки Leishengt/Организатор на кутии за шиење, организатор на повеќенаменски

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Цврста конструкција на алатки : што обезбедува издржлива и цврста кутија за алатки Добар избор за носење алатки за напојување, рачни алати и средни артикли. Врвни организатор Фиксни делители за организација на вежби и битови. Ракувајте се на врвот на секоја единица за лесно и удобно кревање. Ограничен простор за складирање : Се одликува со фиока за организатор на ентериер, обезбедува доволно простор за складирање. Врвната кутија за складирање може да складира мали делови, лесни за наоѓање и избегнување на загуба. Мулти функција : Алатката е погодна за домашни поправки за итни случаи, поправки на водовод, поправки на електричари, механички поправки, стебла на автомобили, канцеларии, итн. Цврста конструкција на алатки : што ја обезбедува кутијата со алатки трајни и цврсти. Добар избор за носење алатки за напојување, рачни алати и средни артикли. Врвни организатор Фиксни делители за организација на вежби и битови. Ракувајте се на врвот на секоја единица за лесно и удобно кревање. Ограничен простор за складирање : Се одликува со фиока за организатор на ентериер, обезбедува доволно простор за складирање. Врвната кутија за складирање може да складира мали делови, лесни за наоѓање и избегнување на загуба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата