• Со попуст
  • Неодамнешно
48 пакувања Мини џебни тетратки Journalурнал мали тетратки мермерни мини лаптопи 4,7 x 3,3 инчи Мала тетратка симпатична поставена џебна весник Мал белешки за патувања, 16 ?

48 пакувања Мини џебни тетратки Journalурнал мали тетратки мермерни мини лаптопи 4,7 x 3,3 инчи Мала тетратка симпатична поставена џебна весник

 
DEN 63.84

Количината на стоката
Това е достапна

Обична количина : ќе добиете вкупно 48 парчиња списанија со тетратки со нови дизајни и нежни модели, кои се доволни за вас да ги користите во секојдневниот живот, училиште, канцеларија, дом или патување Големина на џебот и густа хартија : Овие џебни тетратки се приближно. 12 x 8,5 cm/ 4,7 x 3,3 инчи секоја, мини големина и мала тежина ви овозможуваат да ги ставите во џеб или торба за патување; Тие се изработени од квалитетна и густа хартија, кои се сигурни за да ги користите и мазни за да напишете, а не лесно да се скршите. Enough Space for Writing : each small notebook contains 16 sheets/ 32 pages, providing enough space for you to write down your goals, thoughts, memories and experiences, creative ideas and everything you want to write down, can serve as a notebook, journal, Дневник, планер и така натаму. Мермерна шема : Овие слатки тетратки се отпечатени со прекрасна мермерна шема на површината, со украсени светли и пастелни бои, хармоничен тон, дарежлив пристоен, ви донесува добро расположение на патот за употреба, помагајќи да се посветам на добар позитивен став. Исклучителни подароци : Овие мини лаптопи се идеални за белешки, состаноци, патувања, есеи, училница, домашна задача, снимање важни работи и можат да бидат надарени на семејство, другари, колеги, студенти, новинари и писатели за да ги следат идеите и настаните во секое време. Обична количина : ќе добиете вкупно 48 парчиња списанија со тетратки со нови дизајни и нежни модели, кои се доволни за вас да ги користите во секојдневниот живот, училиште, канцеларија, дом или патување. Големина на џебот и густа хартија : Овие џебни тетратки се приближно. 12 x 8,5 cm/ 4,7 x 3,3 инчи секоја, мини големина и мала тежина ви овозможуваат да ги ставите во џеб или торба за патување; Тие се изработени од квалитетна и густа хартија, кои се сигурни за да ги користите и мазни за да напишете, а не лесно да се скршите. Enough Space for Writing : each small notebook contains 16 sheets/ 32 pages, providing enough space for you to write down your goals, thoughts, memories and experiences, creative ideas and everything you want to write down, can serve as a notebook, journal, Дневник, планер и така натаму.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата