• Со попуст
  • Неодамнешно
СОИМИС Пренослива Машина за Перење 2 парчиња Капа За Капа За Капа За Капа За Миење Капа за Машина За Перење капа за Машина За Перење Решетка За Прикажување На Машина?

СОИМИС Пренослива Машина за Перење 2 парчиња Капа За Капа За Капа За Капа За Миење Капа за Машина За Перење капа за Машина За Перење Решетка За

 
DEN 908.80

Количината на стоката
Това е достапна

Пвц ДРЖАЧ за ДРЖАЧ за ПЕРИКА Изработен Од пвц пластични материјали со врвен квалитет, овој држач за капа може да биде издржлив за долготрајна употреба. ДЕТСКА КАПА ДРЖАЧ ПОДЛОГА Тркалезната форма може многу добро да се вклопи со капата на вашите деца и тие можат да ја користат со доверба. ПЕРИКА ДИСПЛЕЈ РЕШЕТКАТА дизајнот е едноставен, но многу практичен, ги користите овие држачи за капи за подобро поставување на вашите капи. ДЕЦА КАПА КУПОЛА стојат овие практични држачи за капи можат да ја поддржат шапката за да ги одржат во совршена форма, не е лесно да се деформираат или. КУПОЛА КАПА држач Пластичен материјал, мала тежина и компактна големина, лесен за поставување и движење. Пакетот Вклучува 16 х Држачи За Капа Карактеристики - Боја : Транспарентна. - Материјал : пвц. - Големина : 19, 50Х19, 50Х11, 00см/ 7, 66Х7, 66Х4, 32 инчи. - Забелешка : обемот на главата е 52 см. - Изработен од пвц пластични материјали со врвен квалитет, овој држач за капа може да биде издржлив за долготрајна употреба. - Овие практични држачи за капи можат да ја поддржат шапката за да ги одржат во совршена форма, не е лесно да се деформираат или. - Пластичен материјал, мала тежина и компактна големина, лесен за поставување и движење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата