• Со попуст
  • Неодамнешно
500мм/19,68 инчи долга рака за набудување на заградата за заградување за заградување за заграда, прилагодлива заграда за монтирање на wallидот на универзалната камера з?

500мм/19,68 инчи долга рака за набудување на заградата за заградување за заградување за заграда, прилагодлива заграда за монтирање на wallидот

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Lид за држач за алуминиумска алуминиумска алуминиумска алуминиум, водоотпорен затворен држач за држач за држачи за заграда за cct V, за држач за заграда за безбедност на камерата, прилагодлива заграда за монтирање на wallидот на commanидот за CCTV/IP-камери/IP камери/Камери за купола со MOND MONTOR MONT MONT Материјал : Алуминиумска легура. Дијаметар на цевката : 38мм /1,49 инчи, должина на заградата : 500мм / 19,68 инчи. Метод на инсталација : монтиран со wallидови; Врвниот дизајн на Duckbill е поддршка за прилагодување што може да се ротира. Применливо опкружување : отворено, затворено; Одрекување : Големината е рачно измерена со рака и може да има грешка од 1-3мм. Пакет : Заградата за камера 1 парчиња (камерата не е вклучена. Lид за држач за алуминиумска алуминиумска алуминиумска алуминиум, водоотпорен затворен држач за држач за држачи за заграда за cct V, за држач за заграда за безбедност на камерата, прилагодлива заграда за монтирање на wallидот на commanидот за CCTV/IP-камери/IP камери/Камери за купола со MOND MONTOR MONT MONT . Материјал : Алуминиумска легура. Дијаметар на цевката : 38мм /1,49 инчи, должина на заградата : 500мм / 19,68 инчи. Метод на инсталација : монтиран со wallидови; Врвниот дизајн на Duckbill е поддршка за прилагодување што може да се ротира.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата