• Со попуст
  • Неодамнешно
Куидамос Дигитална Тв Антена, 10db Внатрешна Дигитална HDTV Антена СО Uhf/VHF Дигитална Фреквенција Прием Дигитална Антена Со Магнетна База Антена, Приклучок И Игра За До?

Куидамос Дигитална Тв Антена, 10db Внатрешна Дигитална HDTV Антена СО Uhf/VHF Дигитална Фреквенција Прием Дигитална Антена Со Магнетна База

 
DEN 95.84

Количината на стоката
Това е достапна

Ова е внатрешна дигитална хдтв морон антена Предметот е од суштинско значење ако сакате да ја подобрите јачината и квалитетот на дигиталните / аналогните сигнали. Магнетната инсталација го олеснува поставувањето. Ухф/ВХФ прием со двојна фреквенција.Примање на високофреквентен фокус на главата, подобро effect.It изработен е од целосно метален материјал и е ветроупорен, отпорен на дожд и против заглавување. Бројот и ефективноста на станиците за прием на затворени антени се поврзани со бројот на радио станици што ги пренесуваат локалните телевизии и географската локација на која се наоѓаат. Робусна структура, основа за вшмукување чаши, лесна за инсталирање и прилагодување.Можете да примате дигитални VHF и UHF телевизиски сигнали во основните зони и крајните зони без никакви проблеми со овој специјален пасивен DVB-T aerial. Ве молиме потврдете дали вашиот модел е соодветен пред купување за да спречите непотребно чекање.Ако имате какви било прашања, можете да не контактирате преку е-пошта, а нашата услуга за клиенти ќе ја реши за вас во рок од 24 часа.


Клучни карактеристики

Type:
HDTV Antenna
Color:
black
Connector:
F
Gain:
10db
Frequency range:
VHF 174-230MHz / UHF 470-862MHz
Bandwidth:
70MHz
Output impedance:
75Ω
Standing wave ratio:
≤2.0dB
Polarized form:
vertical
Power:
50W
Installation method:
magnetic attraction
Line length:
149cm / 58.7in
Applicable:
can be used for home TV, but also for car TV
Antenna size:
15.5 * 3cm / 6.1 * 1.2in
Weight:
31g
Package list:
1 * Antenna:
Note:
Please note that the product is plug and play.

Слични производи во категоријата