• Со попуст
  • Неодамнешно
N/Кутија За Организатор На Шминка СО ЛЕД Светло Пренослив Организатор На Козметика За Шминка За Патување Допир Кутија За Шминка За Складирање На Светлина

N/Кутија За Организатор На Шминка СО ЛЕД Светло Пренослив Организатор На Козметика За Шминка За Патување Допир Кутија За Шминка За Складирање

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пренослив : Пренослива козметичка кутија, можете да додадете многу козметика, големината е многу совршена, лесно е да се стави во багаж, погоден за патување Прилагодено : ротирачки и преклопен дизајн на држачот, аголот може слободно да се прилагоди, удобен и брз. Лесно носење : дизајн на мека гумена рачка, поудобен и поудобен за носење. Природно Осветлување : Допирање НА ЛЕД светлосна шминка, лесно допирање за вклучување/исклучување на светлото.Долго допирање за прилагодување на осветленоста на светлината. Безбеден материјал : материјалот на рамката е изработен од абс материјал, кој не е лесен за кршење, издржлив. Пренослив : Пренослива козметичка кутија, можете да додадете многу козметика, големината е многу совршена, лесно е да се стави во багаж, погоден за патување. Прилагодено : ротирачки и преклопен дизајн на држачот, аголот може слободно да се прилагоди, удобен и брз. Лесно носење : дизајн на мека гумена рачка, поудобен и поудобен за носење. Природно Осветлување : Допирање НА ЛЕД светлосна шминка, лесно допирање за вклучување/исклучување на светлото.Долго допирање за прилагодување на осветленоста на светлината. Безбеден материјал : материјалот на рамката е изработен од абс материјал, кој не е лесен за кршење, издржлив. Пренослив : Пренослива козметичка кутија, можете да додадете многу козметика, големината е многу совршена, лесно е да се стави во багаж, погоден за патување.Прилагодено : ротирачки и преклопен дизајн на држачот, аголот може слободно да се прилагоди, удобен и брз.


Клучни карактеристики

Technics:
Glossy
Shape:
Rectangle
Package Include:
1* Cosmetic storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Слични производи во категоријата