• Со попуст
  • Неодамнешно
ЗЛКСДП 5 парчиња Ножици за Педикир Пинцета Нож За Уши Изберете Алатка За Нокти За Нокти Опрема За Уметност За Нокти Преносни Алатки За Нега На Нокти Од Челик За Мани?

ЗЛКСДП 5 парчиња Ножици за Педикир Пинцета Нож За Уши Изберете Алатка За Нокти За Нокти Опрема За Уметност За Нокти Преносни Алатки

 
DEN 2116.96

Количината на стоката
Това е достапна

Име На Производот : Комплет За Маникир За Убавина Големина на пакување : 7х11см. Материјал на производот : јаглероден челик. Производите вклучуваат : ножици за убавина, машинки за нокти, копање лажица, клип за веѓи, датотека за нокти. Комплети За Алатки За Маникир/Педикир. Име На Производот : Комплет За Маникир За Убавина. Големина на пакување : 7х11см. Материјал на производот : јаглероден челик. Производите вклучуваат : ножици за убавина, машинки за нокти, копање лажица, клип за веѓи, датотека за нокти. Комплети За Алатки За Маникир/Педикир. Име на производ : Големина На Пакување За Маникир За Убавина : 7х11цмпроизвод материјал : производи од јаглероден челик вклучуваат : ножици за убавина, ножици за нокти, копање лажици, клип за веѓи, Комплети За алатки за нокти за нокти/Педикир материјал : Боја на јаглероден челик : (Црвено Зелена Бела)Бојата Е Случајна) Пакување : 5 парчиња/сетнота : 1. Стоките се испраќаат по случаен избор, не можат да ја изберат бојата. Можеби ќе ја испрати истата боја, се надевам дека можете да разберете. Сликата е само за повикување, може да има и други обрасци, ве молиме направете го објектот како стандард.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата