• Со попуст
  • Неодамнешно
Индустриска Светлина ПРЕДВОДЕНА ОД УРБЕРИ, Водоотпорна Магацинска Светлина AC110v, Осветлување Со Висок Интензитет Од 6,5 Инчи, Алуминиумски Компјутерски Материјал П?

Индустриска Светлина ПРЕДВОДЕНА ОД УРБЕРИ, Водоотпорна Магацинска Светлина AC110v, Осветлување Со Висок Интензитет Од 6,5 Инчи, Алуминиумски

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Надворешно Осветлување ВИСОКА ОСВЕТЛЕНОСТ : LED светлата користат ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ LED чипови, висока осветленост, висок индекс на рендерирање на бои, мала потрошувачка на енергија, ниско производство на топлина. Висококвалитетниот led возач ic гарантира најдобри перформанси и светнува веднаш. ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА : Во Споредба со блескаво светилки и халогени светилки, може да заштеди повеќе од 85% од електричната енергија. Во споредба со натриумските светилки под висок притисок и СКРИЕНИТЕ светилки, тој има подолг век на траење. ЗАШТИТЕНИ И РЕЦИКЛИРАНИ : ЛЕД светилките на работното место се оценети СО IP50, изработени од суровини за заштеда на енергија, без загадување и светилките се рециклираат. ДОБРА ДИСИПАЦИЈА НА ТОПЛИНА : ЛЕД светилката ЗА НЛО има прекрасен изглед, алуминиумска обвивка со висок притисок и има многу ладилници на обвивката на светилката, така што ефектот на дисипација на топлина е добар. Објективот НА КОМПЈУТЕРОТ ја прави светлината поефикасно да свети на земја. Надворешно Осветлување. ВИСОКА ОСВЕТЛЕНОСТ : LED светлата користат ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ LED чипови, висока осветленост, висок индекс на рендерирање на бои, мала потрошувачка на енергија, ниско производство на топлина. Висококвалитетниот led возач ic гарантира најдобри перформанси и светнува веднаш. ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА : Во Споредба со блескаво светилки и халогени светилки, може да заштеди повеќе од 85% од електричната енергија. Во споредба со натриумските светилки под висок притисок и СКРИЕНИТЕ светилки, тој има подолг век на траење.


Клучни карактеристики

Item Type:
Lamp
Material:
Aluminum +PC
Size:
Diameter
Gross Weight:
Approx. 548g/19.3oz
Input Voltage:
AC110V
Power:
50W
Waterproof Rating:
IP50
Purpose:
Highlight Lighting
Package List:
1 x Light :

Слични производи во категоријата