• Со попуст
  • Неодамнешно
Акубаланс Женска Здравствена Нараквица-Водоотпорна Акупресурна Лента-Ослободување Од Топли Бранови, Вознемиреност,Вртоглавица-Поддршка За Расположение-Напнато?

Акубаланс Женска Здравствена Нараквица-Водоотпорна Акупресурна Лента-Ослободување Од Топли Бранови, Вознемиреност,Вртоглавица-Поддршка За Расположение-Напнатост-Природно

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Природно намалете ја фреквенцијата, сериозноста и времетраењето на Симптомите На Менопауза Едноставно се лизга на оваа нараквица за акупресура за анксиозност, замор, вртоглавица, топли бранови и олеснување на гадење. Можете исто така да додадете есенцијални масла директно во нараквицата за придобивки од ароматерапијата. КРАЕВИТЕ НА НАРАКВИЦАТА се СТЕГНАТИ ^^^ за абење и издржливост. Произведено во САД. Истегнете го стилот на Лизгање. Лесен За Носење-Издржлив-Вклучени Се Целосни Насоки и Графикон. Нараквица ќе омекне со абење. Рефокус-пробајте ја техниката "прицврстување" на еластичната лента за да ги намалите нездравите навики. Мерка на Браздата На Зглобот - Нараквиците не се прилагодливи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата