• Со попуст
  • Неодамнешно
Остри Контејнери За Биоопасни Игли Контејнери За Отстранување Остри Контејнери За Отстранување Пластични Сечила За Еднократна Употреба Машина За Тетоважа Игла З?

Остри Контејнери За Биоопасни Игли Контејнери За Отстранување Остри Контејнери За Отстранување Пластични Сечила За Еднократна Употреба Машина

 
DEN 330.24

Количината на стоката
Това е достапна

Одлично за семејства Идеален за луѓе со дијабетес. Идеален за плочи за бања. Чувајте го контаминираниот отпад безбеден за домашни миленици и деца-безбедно фрлајте игли, игли со шприцеви, игли за пенкало, ланцети, сечила (брич, скалпел, итн. Одлично за бизнис. Дизајниран за венска крв привлекува или други на кои им е потребен мал, пренослив контејнер. Вертикалниот пад го максимизира достапниот волумен на контејнерот додека обезбедува опции за заштеда на простор за торби, колички и работни простори. Лесен и компактен. Идеален за патување и патување. Лесно се вклопува во ранец со средна чанта, спортска торба или багаж. Текстот е отпечатен на површината на кутијата за лесно сортирање на отпадот. Во исто време, тоа може ефикасно да игра будна улога. Погоден за ракување со рабни алатки, вклучувајќи медицински производи и остатоци. Ве молиме Запомнете : Новите и старите верзии се испраќаат случајно. Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со голем шопинг искуство. Погоден за отстранување на остри алатки, вклучувајќи медицински производи и остатоци. Пластична обвивка против пункција, отпорност на корозија и издржлива за употреба.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Disposable Blade Waste Box
Material:
Plastic
Optional Color:
Red, Black, Yellow
Capacity:
1L
Size:
Approx. 10x10x15.5cm/3.9x3.9x6.1in
Package List:
1 x Disposable Blade Waste Box :

Слични производи во категоријата