• Со попуст
  • Неодамнешно
Модул за реле за самостојно заклучување единечен модул за реле модул со бистабилни реле модул Електронски компоненти Единствени бистабилни SCM контролни реле за ре

Модул за реле за самостојно заклучување единечен модул за реле модул со бистабилни реле модул Електронски компоненти Единствени бистабилни

 
DEN 694.40

Количината на стоката
Това е достапна

Широка употреба : Се користи за контрола на уредите за домаќинства, контрола на разни ламби во домот, контрола на фабричка опрема, погодна за контрола на разни контроли на ниска струја со висока напон и висока моќност Високи перформанси : Користење на единечен чип микрокомпјутер за контрола, стабилни и сигурни перформанси, силна отпорност на мешање, без лажно активирање, далеку супериорно од CD4013. Стабилна работа : Цевката за регулатор на напон со голема моќност обезбедува доволен и стабилен напон, и има доволно дупки за дисипација на топлина за да се обезбеди стабилна и сигурна работа подолго време. Заштита : Со диодата за заштита на електрична енергија за превенција од обратна превенција и краткорочното напојување со обратно напојување нема да предизвикаат оштетување на модулот за реле за заклучување на самото заклучување. Лесен за употреба : активирањето исто така може да се поврзе со прекинувачот за надворешно активирање. Модулот за реле за само заклучување е опремен со терминален блок и жица, што е поудобно за употреба. Широка употреба : Се користи за контрола на уредите за домаќинства, контрола на разни ламби во домот, контрола на фабричка опрема, погодна за контрола на разни контроли на ниска струја со висока напон и висока моќност. Високи перформанси : Користење на единечен чип микрокомпјутер за контрола, стабилни и сигурни перформанси, силна отпорност на мешање, без лажно активирање, далеку супериорно од CD4013. Стабилна работа : Цевката за регулатор на напон со голема моќност обезбедува доволен и стабилен напон, и има доволно дупки за дисипација на топлина за да се обезбеди стабилна и сигурна работа подолго време.


Клучни карактеристики

Item Type:
SelfLockingRelayModule
Material:
Electronic Components
Panel Design:
Double Panel Design PCB
Supply Current:
Greater than 100mA
Load:
250V 10A AC or 30V 10A DC
How to Use:
Pressthetriggerbutton,therelayisclosedandlocked,pressagain,therelayisdisconnected,canalsoconnectexternaltriggerswitchandtriggerwithlowlevel.:
Package List:
1 x Self Locking Relay Module:
Note:
The power supply is required by the line diagram, and cannot be reversed. Although there is protection circuit, cannot be reversed for a long time.:

Слични производи во категоријата