• Со попуст
  • Неодамнешно
Cabilock 1pc Кутија 20 Мачки Кутија За Складирање Ориз Контејнери За Дозер За Ориз За Диспензерот За Брашно Во Фрижидер Кујна Организатор Кофа За Складирање Брашно Херме?

Cabilock 1pc Кутија 20 Мачки Кутија За Складирање Ориз Контејнери За Дозер За Ориз За Диспензерот За Брашно Во Фрижидер Кујна Организатор Кофа

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

пп КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ХРАНА ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ЖИТНИ култури го користи контејнерот за одржување на храна во кујната, а за пријатели кога се движат куќа. ОРИЗ ХЕРМЕТИЧКИ КОНТЕЈНЕР кутијата за складирање е изработена од висококвалитетни материјали и може да биде некое време. КОФА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЖИТНИ култури дизајн на Школка, , , , и чувајте го мирисот на ориз. КАНТИ ЗА КОНТЕЈНЕРИ за ОРИЗ совршено е за чување на вашиот ориз, жито, брашно,. КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА СУВО БРАШНО тоа може да биде складирање зрна како ориз и соја, а исто така може да биде складирање храна , сара и други предмети. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на контејнерот За складирање-Боја : сиви херметички контејнери за складирање-Големина : Околу 34,5 х 22,5 х 20,5 см/13,56 х 8,84 х 8 сад за складирање ориз. - Материјал : Пластична Пп Домашна Кутија За Ориз-кутијата за складирање е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен за трајна употреба запечатена кутија за ориз. - Избран материјал, не е лесен за деформирање или кршење на садот за складирање на оставата, чајната кујна. - Се одликува со структурата на стегачот, обезбедува Херметичка Организација На Оставата, Чајната Кујна Со брзо отворање и затворање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата