• Со попуст
  • Неодамнешно
Безжичен HDMI дисплеј Донгл адаптер, WiFi 1080p мобилен екран ресивер за ресивер, поддржува ретровизори и проширени режими, за паметен телефон до ТВ -проектор

Безжичен HDMI дисплеј Донгл адаптер, WiFi 1080p мобилен екран ресивер за ресивер, поддржува ретровизори и проширени режими, за паметен телефон

 
DEN 984.00

Количината на стоката
Това е достапна

[Апликација] За Android и за уредите за прозорци, адаптерот ви овозможува да ја проектирате вашата омилена содржина на поголем екран, формирајќи повеќето апликации За уредите на АП Ле, можете да го вклучите адаптерот во вашиот ТВ и проект повеќето медиуми, како што се филмови, фотографии, музика, канцелариски апликации, за You Tube, за Whats App, за Skype, за Твитер, за Reddit и многу повеќе. [Ultra HD] Адаптерот за безжичен дисплеј поддржува видео резолуции до 1920 x 1080. Ви обезбедува ултра јасни слики од 1080p на големиот екран со синхронизација на вашиот телефон, тетратка, таблет до вашиот телевизор, проектор, монитор. Уживајте во искуство со потопно филм. [Компатибилни уреди] Wi Fi Display Adapter Dongle може да се поврзе за OS X, за Android, за уреди за Windows, како што се за i Phone, за Huawei, за LG, за HTC, таблети, компјутерски лаптопи, за Mac Book Air Pro. Исто така, поддршка за Mira Cast, за Air Play, за функцијата DLNA. (Поддршка за оперативниот систем 7 и погоре, за Android 5.0 и погоре, за Windows 7 и погоре). [Приклучок и репродукција] Без неуредни кабли, адаптер за прикажување на Wi Fi бара само 3 едноставни чекори, приклучок, поврзување, огледало. Кога го користите друг пат, само приклучете го и играјте по првото поставување. Преносен, уред со големина на џеб што може да се користи за семејни сесии, театар, канцелариски состаноци, патувања на отворено, обични забави и многу повеќе. [Двоен режим] Овој адаптер за прикажување на безжичен HD мултимедијален интерфејс поддржува режими на огледало и проширени. Во режимот на пресликување, можете да споделите квалитетно видео и звук со вашите пријатели. Во продолжен режим, ви овозможува да проектирате видео на вашиот телевизор и да го репродуцирате вашиот телефон во исто време. [Апликација] За Android и за уредите за прозорци, адаптерот ви овозможува да ја проектирате вашата омилена содржина на поголем екран, формирајќи повеќето апликации. За уредите на АП Ле, можете да го вклучите адаптерот во вашиот ТВ и проект повеќето медиуми, како што се филмови, фотографии, музика, канцелариски апликации, за You Tube, за Whats App, за Skype, за Твитер, за Reddit и многу повеќе. [Ultra HD] Адаптерот за безжичен дисплеј поддржува видео резолуции до 1920 x 1080. Ви обезбедува ултра јасни слики од 1080p на големиот екран со синхронизација на вашиот телефон, тетратка, таблет до вашиот телевизор, проектор, монитор. Уживајте во искуство со потопно филм. [Компатибилни уреди] Wi Fi Display Adapter Dongle може да се поврзе за OS X, за Android, за уреди за Windows, како што се за i Phone, за Huawei, за LG, за HTC, таблети, компјутерски лаптопи, за Mac Book Air Pro.


Клучни карактеристики

Item Type:
Wireless Display Adapter
Material:
ABS
Size:
Approx. 8 x 4 x 1cm / 3.1 x 1.6 x 0.4in
WiFi:
2.4GHz
Output Resolution:
1920 x 1080
Multi Mode Selection:
For Miracast, for DLNA, for Airplay, for Airplay Mirroring:
Support Online Upgrade:
If the dongle is in network mode, it will automatically upgrade when a new version is available on the dongle server.:
Support Video Formats:
ASF, AVI, VOB, MPEG, DAT, RM, RMVB, WMV, FLV, MP4, SWF, TP, ISO, MKV
Sound Playback Formats:
MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, DTS, AAC, AC3, APE
How to Use:
Take out the product and use it:
PackageList:
1 x Wireless Display Adapter:
1 x Adapter Cable:
1 x Instruction Manual:
Notice:
1. This wireless HD Multimedia Interface adapter is compatible with all devices that have HD Multimedia Interface ports.:
2. Not compatible with for Netflix, for Video, for Sky Go, for BT Sport, for DIRECTV, for HULU, for Comcast tv, for Xfinity, or other HDCP copyrighted applications.:
3. Manual measurement, please allow some errors.:

Слични производи во категоријата