• Со попуст
  • Неодамнешно
50мл течна изолација Електрична лента за паста за цевка, течна изолација Електрична лента за паста водоотпорна, брза сува лента, течна лента Електрична црна, кабелс?

50мл течна изолација Електрична лента за паста за цевка, течна изолација Електрична лента за паста водоотпорна, брза сува лента, течна

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

【Течен изолационен гумен слој】 Оваа течна електрична лента ќе формира херметички, заптивка за изолација, водоотпорна, УВ отпорна, диелектрична облога Формула за сушење на сушење, брзо лекување. 【Течна изолација Електрична лента за паста за паста】 Нашата електрична лента ќе формира облога за да ја заштити врската и терминалите на жицата зглобови и да спречи вибрации. Дури и под екстремни услови, таа е сè уште флексибилна и нема да попушта, да се сруши или да се излупи. 【Течна електрична лента водоотпорна】 Течна електрична лента може да се користи за да се направат врски за изолација, заштита и код на бојата. Тој е многу погоден за брз пристап и носење!. 【Широка апликација】 Оваа електрична лента не само што може да се користи за постигнување на отпорност на временски услови и сигурни врски, туку и да биде погодна за кабли за напојување, пумпи за билге, жици на отворено, пумпи за прскалки и USB кабли. 【Течен изолационен гумен слој】 Оваа течна електрична лента ќе формира херметички, заптивка за изолација, водоотпорна, УВ отпорна, диелектрична облога. Формула за сушење на сушење, брзо лекување. 【Течна изолација Електрична лента за паста за паста】 Нашата електрична лента ќе формира облога за да ја заштити врската и терминалите на жицата зглобови и да спречи вибрации. Дури и под екстремни услови, таа е сè уште флексибилна и нема да попушта, да се сруши или да се излупи. 【Течна електрична лента водоотпорна】 Течна електрична лента може да се користи за да се направат врски за изолација, заштита и код на бојата. Тој е многу погоден за брз пристап и носење!. 【Широка апликација】 Оваа електрична лента не само што може да се користи за постигнување на отпорност на временски услови и сигурни врски, туку и да биде погодна за кабли за напојување, пумпи за билге, жици на отворено, пумпи за прскалки и USB кабли.


Клучни карактеристики

Color:
Black / White (optional)
NET:
50ml
Package Included:
1/2 pcs x Liquid Insulating Glue:
Note:
Please allow a little size errors due to manual measurement.:
Due to different monitor calibrations, the colors of the items shown in the photos may appear slightly different on your computer monitor.:

Слични производи во категоријата