• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОИТУЛ Керамички Садови Пластичен Држач За Кујнски Прибор Прибор Држач За Прибор За Јадење Лажица Држач За Шпатула Прибор Кади Организатор За Кујнски Плочи Жолти ?

ДОИТУЛ Керамички Садови Пластичен Држач За Кујнски Прибор Прибор Држач За Прибор За Јадење Лажица Држач За Шпатула Прибор Кади Организатор

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пластичен Држач За Кујнски Прибор Креативна решетка за складирање, ставете го животот на мебелот почист и уреден Пластичен Држач За Кујнски Прибор материјалот е висококвалитетна пластика, креативна форма и издржлив. Пластичен Држач За Кујнски Прибор Фина изработка, дизајн на уста за чаши, стабилно поставување. Пластичен Држач За Кујнски Прибор може да се користи дома и во канцеларија. Садови, канцелариски материјал, тоалети, цвеќиња итн. може да се постави. Пластичен Држач За Кујнски Прибор држачот за складирање е моден, едноставен и практичен. Опис Овој Производ Е Дренажен Држач За Кујнски Прибор, Изработен Од Пластичен Материјал, Стабилен И Издржлив. Дизајнот е Едноставен и Мултифункционален и може да се Користи за Чување Стапчиња за Јадење, Лажици, Вилушки и Други Кујнски Прибор. Ова Е Многу Погодно За Вас. Карактеристики-Материјал : Пластика/ - Материјалот е Висококвалитетна Пластика, Креативна Форма и Издржлив.- Фина Изработка, Дизајн На Уста За Чаши, Стабилно Поставување.- Може Да Се Користи Дома И Во Канцеларија. Садови, Канцелариски Материјал, Тоалети, Цвеќиња Итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата