• Со попуст
  • Неодамнешно
Bluetooth звучник мини преносна музичка белешка за облик на облик на звучникот за креативци, опрема за звук на звук за звук за дома, П.

Bluetooth звучник мини преносна музичка белешка за облик на облик на звучникот за креативци, опрема за звук на звук за звук за дома,

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Алуминиумска легура Затворање на привремено. Bluetooth звучник мини преносна музичка белешка за облик на облик на звучникот за креативци, опрема за звук на звук за звук за дома, забава за забава : . Мулти-канален дигитален FM радио, силен прием и кристално чист звук, уживајте во вашите вести, музика, приказни преку овој преносен звучник. Ерео звучник, можете да имате појасен звучен ефект, како што се бас, висока моќ, итн. Само уживајте во вашата музика во вашиот дом. Удобен и лесен за. Дизајнот на музичката белешка го доловува вашето срце и е многу интересен. Моден и мини дизајн на големина, костуми за дома, кревет, канцеларија, итн. Брза врска и широк спектар на употреба, можете да уживате во музика во секое време, каде било. Напон на напојување : 5 V / 1-2 ABATERY CAPAT : . 1200mahhorn Power : 4Ω 3 Whorn Големина : 52mmfunction : Bluetooth / FM / TF Card Packaging List : 1 x Bluetooth звучник1 x Упатство за полнење1 x. Алуминиумска легура. Затворање на привремено. Bluetooth звучник мини преносна музичка белешка за облик на облик на звучникот за креативци, опрема за звук на звук за звук за дома, забава за забава : . Мулти-канален дигитален FM радио, силен прием и кристално чист звук, уживајте во вашите вести, музика, приказни преку овој преносен звучник.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата