• Со попуст
  • Неодамнешно
Фиоки За Организација На Фрижидери За Складирање Храна Фрижидер Организатор На Фрижидер Бинсфрут Сирење Оставата Чајната Кујна За Замрзнувач Кеси Со Патент За Фр?

Фиоки За Организација На Фрижидери За Складирање Храна Фрижидер Организатор На Фрижидер Бинсфрут Сирење Оставата Чајната Кујна

 
DEN 368.00

Количината на стоката
Това е достапна

100% Миленичиња+пп Извлечете Го Садот За Складирање Храна : Во Споредба Со Оние Обични Отворени Садови За Складирање Фрижидери, Нашата Кутија За Складирање Зеленчук Во Фрижидер Е Полесно И Побрзо Да Се Отвори.Транспарентниот Материјал Ве Тера Лесно Да Го Најдете Она Што Го Барате Без Да Го Отворите Капакот. Чанти За Замрзнување сушена Храна 5 Силиконски Торбички За Храна За Деца Силиконски Кеси За Леб За Повеќекратна Употреба. Системи За Вентилација На Капакот Фиока За Организатор На Фрижидер : Опремен Со Отвор На Кутијата За Складирање, Може Да Го Прилагоди Воздушниот Сообраќај За Да Влезе И Да Ја Контролира Влажноста Во Одгледувачите На Зеленчук И Од Корупција. Овошјето Или Зеленчукот Може Да Се Одржуваат Подолго Во Фрижидер. , Постои Дупка На Дното На Ова Складирање . Може Да Ви Биде Лесно Да Се Исцедите По Чистењето. Силиконска Торба За Ужина Чантата За Складирање Торба За Леб За Повеќекратна Употреба Силиконска Силиконска Кеса За Складирање За Повеќекратна Употреба. Снабдување Со Голем Капацитет За Складирање Организирање На Сѐ Насекаде. Тоа Може Да Ги Задоволи Сите Ваши Потреби.Можете да Го Користите во Кујни, Работни Површини, Полици За Оставата, Чајната Кујна, Фрижидери, Замрзнувачи, Ормари, Плакари, Спални Соби, Бањи, Простории за Перење, Занаетчиски Простории, Канцеларии, Перална/Помошна Просторија, Детски Соби, Гаража И Многу Повеќе. Склопувачки Силиконски Контејнери За Складирање Храна За Чување Сирење Смути Кеси За Замрзнување За Повеќекратна Употреба Кеси за Замрзнување 5. Канти За Организатор На Фрижидер Што Може Да Се Редат : Можете Да Поставите Повеќе Фиоки За Фрижидери Една Врз Друга За Вертикално Складирање Тие Имаат Жлебови На Горната Страна. Овие Фиоки За Организатори Што Се Редат Нема Лесно Да Паднат И Да Се Лизгаат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата