• Со попуст
  • Неодамнешно
Контејнер за ручек, Силиконска Бенто Кутија За Храна, 5,3 х 3,9 х 2,6 Во Кутија За Ручек, Невкусен И Нетоксичен Сад за Складирање Храна, 350 мл Правоаголно Складирање За Ру?

Контејнер за ручек, Силиконска Бенто Кутија За Храна, 5,3 х 3,9 х 2,6 Во Кутија За Ручек, Невкусен И Нетоксичен Сад за Складирање Храна,

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

БЕЗБЕДНО и НЕТОКСИЧНО : кутијата за ручек е изработена од силикон за храна, кој е безбеден, нетоксичен и невкусен Нашиот сад за ручек не е штета за вашето здравје. Можете да ги користите безбедно. 3 РАЗЛИЧНИ БОИ : во кутијата бенто има 3 различни бои : црвена, жолта и зелена. Можете да изберете оној што ви се допаѓа. Со капацитет од 350мл и дизајн на преклопување, погодно е да земете каде било. ПРЕКЛОПЕН ДИЗАЈН : преклопното складирање за ручек може да биде дизајн за погодност. Може целосно да се преклопи на 1/3 од оригиналната големина кога не се користи, а 3 големини кутии за ручек може да се наредат заедно. ОТПОРЕН НА ТОПЛИНА : контејнерите за ручек може да се користат во температури од -40 € до 240€, отпорни на висока температура. Може безбедно да се користи во фрижидери, микробранови печки и машини за миење садови. Капак за заклучување на клипот за да ја одржувате вашата храна безбедна и со воздушен вентил на капакот како опција за отвор за воздух кога користите во микробранова печка. ШИРОКА ПРИМЕНА : со тежина од 420гр и 5,3 х 3,9 х 2,6 инчи, садот за храна за ручек е лесен и пренослив. Лесен за чистење и складирање. Бенто кутијата е совршена за канцеларија, кампување, училиште, пешачење, излети, патувања итн.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lunch Box
Material:
Food Grade Silicone
Optional Colors:
Red, Yellow, Green
Capacity:
350ml
Working Temperature:
- 40 ℃ - 240 ℃
Size:
Approx. 13.5 x 10 x 6.6cm / 5.3 x 3.9 x 2.6inch
Folded Height:
Approx. 3cm / 1.2inch
Weight:
Approx. 98g / 3.5oz
Package list:
1 x Lunch Box :

Слични производи во категоријата