• Со попуст
  • Неодамнешно
Алипис 1 парчиња чистач за чистење на стакло со високи врати за чистење на туш за домаќинства, чистење на плочки, издигнување на плочки за гребење и чистач на шоферш?

Алипис 1 парчиња чистач за чистење на стакло со високи врати за чистење на туш за домаќинства, чистење на плочки, издигнување на плочки

 
DEN 263.84

Количината на стоката
Това е достапна

Четка за чистење на плочки : Исчистете ги прозорците побрзо со овој професионален додаток за чистење на прозорецот Сценги на туш : Рачката обезбедува удобен зафат, кој не се лизга додека го минимизира замор на рацете. Чистач на стакло Screeegee : Нема да ви го почеша огледалото, стаклото и другите предмети. Четка за миење на прозорецот : Направено од врвен материјал долго време и трајна употреба. Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. Истегнување на прозорецот за чистење на прозорецот : Одлично за магла огледала, прозорци, врати за туширање, плочки површини, прозорец за автомобили итн. - Боја : сребро. - Појавата за стружење е флексибилна и рамна и може да се вклопи тесно на чистата површина без да остави ознаки. - Лесен за употреба и работа, донесете многу погодност за вас. - Ергономски дизајн, удобен за одржување, без напор и заштеда на време. - Изработено од врвен материјал долго време и издржлива употреба. Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. - Големина : околу 25. - Нема да ви го почеша огледалото, стаклото и другите предмети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата