• Со попуст
  • Неодамнешно
Копче за снимање, Копче За Снимање Зборување, Лесно Копче За Снимање НА Глас ОД 30-ТИТЕ Копче За Звучен Ефект Со Репродукција Назад (Црвено И Сребро)

Копче за снимање, Копче За Снимање Зборување, Лесно Копче За Снимање НА Глас ОД 30-ТИТЕ Копче За Звучен Ефект Со Репродукција

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

СМЕШНО КОПЧЕ ЗА СНИМАЊЕ : можеме да снимаме кој било смешен звук, порака и фраза што ја сакате! БЕЗЖИЧЕН РЕКОРДЕР : можете да снимате ефект на секаде неограничено. ВИСОК И ЈАСЕН ЗВУК : Уживајте Во гласен, висококвалитетен звук кога го користите копчето за зборување што може да се снима! По снимањето, обемот на репродукција е гласен и јасен, што им олеснува на сите да се приклучат во смешните игри. СНИМАЈТЕ ДО 30 СЕКУНДИ : вашето прилагодено програмабилно копче овозможува 30 секунди снимање. Лесен за употреба и можете да ја промените пораката во секое време кога сакате. ОДЛИЧЕН И ЗАМОЛЧЕН ПОДАРОК : би можеле да снимиме некои шеги, значајна порака до пријателите и љубовниците. Одлично за смешна шега, гаџет за канцелариско биро, подароци за замолчување, оставајќи значајни пораки. *зборувајќи замолчени подароци Ова копче за снимање може да се користи како подарок за вашиот пријател,дете,студент и стари луѓе *Добра Настава и учење Алатка Рекорд и репродукција. Идеална алатка за предавање на учениците и детето.Ова може да им помогне да практикуваат изговор. * Уживајте во гласен и висококвалитетен звук ова копче за снимање звук може да се користи како фонограф помеѓу семејството, компанијата и пријателите. * Игра Одговор Звучник ова копче за снимање што зборува може да се користи тимска игра и партиска игра.* Притисни копче рекордер копчето за играчка .кутија за снимање глас со живописен квалитет на звукот .кутијата за снимање глас може да се користи за играчки/кукли .може да снима сопствена порака музичката кутија што може да се снима може да се користи за полнети играчки,кукли,подароци,промотивни производи машина за игри или други.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата