• Со попуст
  • Неодамнешно
Ucover Сирена Роденден Подарок Хартија За Завиткување За Девојчиња Бебе Туш Деца Жени Розова Хартија За завиткување За Невестински Туш Сирена Партија Фаворизира Сва?

Ucover Сирена Роденден Подарок Хартија За Завиткување За Девојчиња Бебе Туш Деца Жени Розова Хартија За завиткување За Невестински Туш Сирена

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

? СИРЕНА ТЕМА РОДЕНДЕНСКА ХАРТИЈА ЗА ЗАВИТКУВАЊЕ : хартија за пакување подароци во розов стил,пријателски дизајн на бои за девојки, совршен за девојчиња, мали девојчиња,тинејџерки,жени,свадба, невестински туш(Секоја Големина На Лист : Ширина од 20 инчи,Должина од 29 инчи, одобрување.50см*74см,Вкупно 10 Лист/Пакет, изработен од задебелена хартија не е лесно да се искине или искине). ? НАПРАВЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПОДАРОЦИ ПОВЕЌЕ РОМАНТИЧЕН Подарок За неа, мајка,сопруга, девојка ќерка и многу повеќе. ? ЦВРСТА И СЈАЈНА ПРЕМИУМ ОБЛОЖЕНА ХАРТИЈА : хартија за Подароци изработена од висококвалитетна задебелена хартија,мазна површина,лесна за обликување,преклопување и не е лесна за кинење или искинување,еколошка, напредна технологија за печатење СО 4 бои CMYK не е лесно избледување. ? ЛЕСЕН ЗА ЗАВИТКУВАЊЕ ПОДАРОК И СКЛАДИРАЊЕ : хартија за завиткување подароци со еден лист (НЕ СЕ ТРКАЛААТ), секој лист околу 20°29 инчи, лесен за завиткување мали или средни подароци,затоа не СЕ ВКЛОПУВАЈТЕ во многу голема кутија за подароци,ако сакате завиткајте голема кутија,ве молиме користете над 2 листови за завиткување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата