• Со попуст
  • Неодамнешно
Клорокс Тоалет И Комплет За Чистење Тоалет За Еднократна Употреба, Четка За Тоалет, Систем за Чистење Тоалет и Бања со Кади За Складирање и 6 Глави за Дезинфекција Н?

Клорокс Тоалет И Комплет За Чистење Тоалет За Еднократна Употреба, Четка За Тоалет, Систем за Чистење Тоалет и Бања со Кади За Складирање

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

СИСТЕМ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТОАЛЕТ : Додадете го ова средство за чистење тоалетни садови во вашите материјали за чистење, вклучувајќи 1 Тоалет И 1 кади за складирање и 6 полнење тоалети за Еднократна употреба плус 3 бонуси кои убиваат 99,9% од бактериите и вирусите; Пакувањето може да варира СУНЃЕРИ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА : овие глави за полнење на подлогата за чистење тоалет кликнуваат на Тоалетот И се замавнуваат, чистат и чистат тоалетната чинија и погодно се појавуваат за да се фрлат во ѓубре.Белилото слободен. СРЕДСТВО за ДЕЗИНФЕКЦИЈА : Претходно Натоварени Со средство За Чистење Клорокс, овие влошки за чистење за еднократна употреба длабоко се чистат и ги отстрануваат дамките додека ги елиминираат бактериите за да направат вашата тоалетна чинија да се чувствува како нова. Забелешка : Физички И Хемиски Опасности : Не мешајте со производи што содржат белило или со други средства за чистење бања или домаќинство. ПРОИЗВОДИ за ЧИСТЕЊЕ НА БАЊА : Елиминирајте ја потребата да чувате валкана тоалетна четка со микроб со удобен кади што ги чува вашите тоалети и глави за полнење за чистач за домаќинство во една бања. ЧИСТАЧ за ТОАЛЕТ : сунѓерските глави во форма на шестоаголник се чистат на тешко достапни места под работ на садот и се исцедуваат за подлабоко и побрзо чистење за да се отстранат дамките од ' рѓа, калциум и вар. Тоалет клорокс И Системот за Чистење Тоалети за Еднократна Употреба е пригоден начин за брзо чистење на тоалетот. Комплетот за стартување содржи едно стапче, 6 полнења и 1 кади за складирање за да започнете со подлабоко чистење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата