• Со попуст
  • Неодамнешно
KinHwa 6 Пакет Микрофибер Кујна Чистење Крпа Партали 12x12nch Еднократно Мека Абсорбента Крпи За Садови Брзо Суви Дебели Крпи За Миење Без Влакненца За Мијалник, Маса, Авт?

KinHwa 6 Пакет Микрофибер Кујна Чистење Крпа Партали 12x12nch Еднократно Мека Абсорбента Крпи За Садови Брзо Суви Дебели Крпи За Миење

 
DEN 79.84

Количината на стоката
Това е достапна

УЛТРА МЕКА КУЈНСКА КРПА : Кинхва 12х12инч 6 пакувајте меки крпи за садови нема да гребат палта, бои или други површини,но можат лесно да зграпчат прашина и без влакненца, добар помошник за чистење на вашата куќа ЕДНОКРАТНО И ИЗДРЖЛИВО : овој комплет крпа од микрофибер има висококвалитетни армирани рабови кои престануваат да се расплетуваат, тие се исклучително издржливи и можете да го користите со долго време. АБСОРБЕНТА И ИСУШЕТЕ ЈА БРЗО КРПА за ПЕРЕЊЕ ЗА КУЈНА : овие кујнски партали се супер абсорбента,брзо се сушат, суви садови без да останат пената. Тие секогаш мирисаат свежо и чисто со брзо исплакнување по употреба. РАЗНОВИДНИ КРПИ ЗА САДОВИ ОД МИКРОФИБЕР : со овој комплет крпи за чистење кујна од микрофибер, за чистење домашни апарати, кујни, прибор за јадење, автомобил, бања, прозорец, очила, огледала и друго, што ќе покаже сосема нов изглед. ЛЕСНА НЕГА И МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ : Рачно или машинско перење во топла вода (под 40€) одделно од другите предмети. НЕ користете омекнувач. СЕКОГАШ чувајте сува по употреба.Перење веднаш по секоја употреба се препорачува. УЛТРА МЕКА КУЈНСКА КРПА : Кинхва 12х12инч 6 пакувајте меки крпи за садови нема да гребат палта, бои или други површини,но можат лесно да зграпчат прашина и без влакненца, добар помошник за чистење на вашата куќа. ЕДНОКРАТНО И ИЗДРЖЛИВО : овој комплет крпа од микрофибер има висококвалитетни армирани рабови кои престануваат да се расплетуваат, тие се исклучително издржливи и можете да го користите со долго време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата