• Со попуст
  • Неодамнешно
Силиконска Кутија За Ручек, Црвена/Жолта/Сина Склопувачка Контејнер За Пикник Кујнски Фрижидер Крцкава Кутија За Складирање Храна Во Микробранова Печка- 8.1 * 5.1 * 3 в?

Силиконска Кутија За Ручек, Црвена/Жолта/Сина Склопувачка Контејнер За Пикник Кујнски Фрижидер Крцкава Кутија За Складирање Храна Во Микробранова

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Изработен од силиконски материјал за храна, безбеден, нетоксичен и еколошки Отпорен на топлина, микробранова печка, фрижидер и машина за миење садови безбедни, со фина текстура, не лесно скршени. Склоплива кутија, погодна за извршување и складирање. Запечатено зачувување, чисто и хигиенско, со положба на вилушка и лажица. Совршен за пикник на отворено, училиште, работа, патување или домашен фрижидер. Оваа кутија за ручек е изработена од силикон, многу безбедна за употреба. Пренослив и склоплив, направете го вашиот секојдневен живот поудобен. Одлично за пикник на отворено, училиште, работа и кујна. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : Силиконски Пп Боја : Црвена, Жолта, Сина(опционално) Големина : прибл.1*3во Тежина : Прибл.228г/8оз пакет листа : 1 * Силиконски Ручек Кутија Забелешка : 1. Ве молиме дозволете грешка од 0~1 инчи поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето. Мониторите не се калибрирани исти, бојата на предметот прикажана на фотографиите може да покажува малку поинаква од вистинскиот објект. Ве молиме земете го вистинскиот како стандард.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
  silicone pp
Color:
Red, Yellow, Blue(optional)
Size:
approx.20.5*13*7.5cm/8.1*5.1*3in
Weight:
Approx.228g/8oz
Package list:
 
1 * Silicone Lunch Box:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing :
slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата