• Со попуст
  • Неодамнешно
Убигеар® Се-во-Едно Стегач за Поминување / ЕЗ/Наследство RJ11/RJ12/RJ45 конектори Професионални Перформанси Секач Стриптизер CAT3/CAT5e/CAT6 МРЕЖЕН КАБЕЛ СОВЕТ/Стп Жица Алатка ?

Убигеар® Се-во-Едно Стегач за Поминување / ЕЗ/Наследство RJ11/RJ12/RJ45 конектори Професионални Перформанси Секач Стриптизер CAT3/CAT5e/CAT6

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

●БРЗА И СИГУРНА/ модуларна врска со стегање за апликации ЗА податоци и глас НАД CAT3/CAT5e/CAT6 Создадете чиста, рамна облога НА Rj11/RJ12/RJ45 приклучоци за Премин/ЕЗ/Наследство (вклучувајќи ги и заштитените). ●РАЗНОВРСНА q Сигурна алатка ви овозможува да сечете, лентите, стегате И исечете Етернет И телефонски кабел. ●Цврсто Изградена конструкција од СТВРДНАТ ЧЕЛИК е издржлива и обезбедува поголем вртежен момент за време на циклусот на стегање. Собранието на главата на умре обезбедува 360 степени на поддршка на конекторот за завршување на модуларните приклучоци на заглавен или цврст кабел. ●Безбеден заштитник на СЕЧИЛОТО на ножевите за сечење и соголување го намалува ризикот од повреда и помага во одржување на острината на бричот. Рачките со текстура го намалуваат заморот на рацете и спречуваат лизгање при сечење, соголување и стегање. ●100% Гаранција За Задоволство со бесплатни враќања на кавга ако не сте импресионирани од издржливоста и перформансите на Алатката ЗА Стегање RJ45 PLATINUM Connector RJ45, вратете ја за целосно враќање на куповната цена. ●БРЗА И СИГУРНА/ модуларна врска со стегање за апликации ЗА податоци и глас НАД CAT3/CAT5e/CAT6. Создадете чиста, рамна облога НА Rj11/RJ12/RJ45 приклучоци за Премин/ЕЗ/Наследство (вклучувајќи ги и заштитените). ●РАЗНОВРСНА q Сигурна алатка ви овозможува да сечете, лентите, стегате И исечете Етернет И телефонски кабел.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата