• Со попуст
  • Неодамнешно
Спортски преклопен јапонски Држач За Вентилатор Држач За Вентилатор Јапонски Кинески Стил Практичен Држач За Дисплеј На Вентилатор Дрвена Основа За Држач За Држа?

Спортски преклопен јапонски Држач За Вентилатор Држач За Вентилатор Јапонски Кинески Стил Практичен Држач За Дисплеј На Вентилатор Дрвена

 
DEN 143.84

Количината на стоката
Това е достапна

?Применливо за украсување на домот, танцување, изведба, свадбена веселба итн ?Може да се постави стабилно, можете да ја поставите на која било мазна и рамна површина. ?Лесно за склопување и расклопување, погодно за ставање и вадење вентилатор. ?Овозможува да се користи за прикажување или чување на вашите фанови, направи вашите фанови организирани. ?Мал и исклучителен, совршен подарок за вашите пријатели и - работници кои бараат издржлив држач за вентилатор. ?Применливо за украсување на домот, танцување, изведба, свадбена веселба итн. ?Може да се постави стабилно, можете да ја поставите на која било мазна и рамна површина. ?Лесно за склопување и расклопување, погодно за ставање и вадење вентилатор. ?Овозможува да се користи за прикажување или чување на вашите фанови, направи вашите фанови организирани. ?Мал и исклучителен, совршен подарок за вашите пријатели и - работници кои бараат издржлив држач за вентилатор. Опис Виткање Вентилатор Дисплеј Стои Кинески Јапонски Стил Корисна Држач Вентилатор Дисплеј Дрвени Виткање Вентилатор Стојат База За Домашна Канцеларија Продавница.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата