• Со попуст
  • Неодамнешно
Коауус 12in Пронаоѓач на агол Дигитален протоктор Владетел 360 степени Гониометар LED дисплеј Ангел Ангел за мерење со автоматска функција за исклучување на функцијат?

Коауус 12in Пронаоѓач на агол Дигитален протоктор Владетел 360 степени Гониометар LED дисплеј Ангел Ангел за мерење со автоматска

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Зголемувањето на задебеленото копче може да го направи владетелот на аголот лабав и тесен, со што мерењето го прави поудобно и посигурно Широк спектар на апликации, како што се мебел за обработка на дрво, декорација на градежни материјали, училишта, домашна DIY, механичка обработка и други полиња. Степенот на дисплеј и точките на степенот можат да се претворат произволно, што е погодно за употреба. Секоја позиција може да се расчисти, што е погодно за апсолутно и релативно мерење; и податоците можат да се одржуваат на која било позиција, што е погодно за читање по мерењето. Со автоматска функција за исклучување на напојувањето, заштедува потрошувачка на енергија и го продолжува траењето на батеријата. Koaiusspecification : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : Материјал за пронаоѓач на агол : Снабдување со отпадоци : 3 VMeasuring Опсег : 0-360 ° Резолуција : 0,05 °/ 3'repeatability : 0,5 ° Работна температура : 0-40 ° Corworking Hulididy : ≤85% складирање Температура : -20 - 60 ° Каутоматски екран Време на исклучување : 6 минути Батерија Тип : Батерија на батерија на копчето Модел на батерија : CR2032 Battery Капацитет : 2000m A Список на пакети : 1 x Пронаоѓач на агол Слободно контактирајте со нашата услуга за клиенти ако имате какви било прашања.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Angle Finder
Material:
ABS
Power Supply:
3V
Measuring Range:
0-360°
Resolution:
0.05°/ 3'
Repeatability:
0.5°
Working Temperature:
0-40°C
Working Humidity:
≤85%
Storage Temperature:
-20
Automatic Screen Off Time:
6 minutes
Battery Type:
Button Battery
Battery Model:
CR2032
Battery Capacity:
2000mA
Package List:
1 x Angle Finder:
Please feel free to contact our customer service if you have any questions. :

Слични производи во категоријата