• Со попуст
  • Неодамнешно
балакоо 3 парчиња Рибни Чинии За Бета Риба Резервоар За Риби Пештерски Резервоар За Риби Аквариум Декорација Карпа Украсете Украси Резервоар За Риби Пештерски Кам?

балакоо 3 парчиња Рибни Чинии За Бета Риба Резервоар За Риби Пештерски Резервоар За Риби Аквариум Декорација Карпа Украсете Украси Резервоар За

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

АКВАРИУМСКИ ДЕКОР ова скривалиште е добра пештера за одгледување риби, ракчиња, играње и одмор Бета, ракчиња, гупи, полжав. ДОДАТОЦИ ЗА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА РИБИ бета бидете погодни за мали риби,, добри за нитрифицирање на репродукцијата што може да помогне да се подобри водата. СКРИВАЛИШТЕ ЗАСОЛНИШТЕ ПЕШТЕРА АКВАРИУМ УКРАС ЗА РАКЧИЊА КРАТКА ПЛАТИКА ракови Подобрете ја визуелната привлечност и обезбедете скривалиште за вашата риба. АКВАРИУМСКИТЕ КАРПИ ЗАВРШУВААТ : . Аквариум Декорација Карпести Пештери е направен од и материјал за да изгледа исклучително природно и елегантно, што е брза боја, дури и останете под вода некое време. АКВАРИУМСКА пештера Изработени Од и материјал за да изгледаат исклучително природно и елегантно. Пакет Листа 3 х Аквариумски Аквариумски Резервоар За Аквариум Декорација Риба Скривалиште Украс Одгледување Риби Пештера Дупка Големина На Камен Л Карактеристики-Изработени Од и материјал за да изгледаат исклучително природни и елегантни дупки за резервоари за риби. - Боја брзо дури и останете под вода за време камени дупки украси. - С : 9,5 см€7,5 см€5cm (Л x W x H); 3,5 см (дупка Dia аквариум декор. - М : 12,0 см € 8,0 см€6,0 см (Л x W x H); 3,3 см (дупка Dia аквариум пештера. - Скривалиште Засолниште Пештера Аквариум Украс За Ракчиња Кратка Платика Ракови. - Л : 17,0 см € 12,5 см€9,0 см (Л x W x H); 5,5 см (дупка dia betta аксесоари за риби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата