• Со попуст
  • Неодамнешно
Зоок Прецизна Рачна Фаза На Гониометар, Линеарна Фаза, Лизгачка Табела За Оптичко Позиционирање + 10° Платформа За Индексирање На Наклон На Табелата Прилагодување Н

Зоок Прецизна Рачна Фаза На Гониометар, Линеарна Фаза, Лизгачка Табела За Оптичко Позиционирање + 10° Платформа За Индексирање

 
DEN 185.60

Количината на стоката
Това е достапна

●ОПСЕГ на ПРИМЕНА ● Оптичка опрема, мерни уреди, опрема за производство на полупроводници, машини за тестирање, микроскопи, машини за ракување, машини за обработка, машини за печатење и други ●ВЕРТИКАЛНА ОТПОРНОСТ НА ОПТОВАРУВАЊЕ ● 29,4 N (3 Kgf). Контрола на турбината и црвот, водич за гулаб, со висока точност, мазност, висока отпорност на оптоварување, стабилно движење. ●МАТЕРИЈАЛ за КАРОСЕРИЈА ● алуминиумска легура (црна анодизирана). Одличен материјал од алуминиумска легура, мала тежина и силна, тивка, отпорна на капки. ●ГОЛЕМИНА на ТАБЕЛАТА ● Прибл. Производот доаѓа со Заштита Од Агол R, бришење на сите рабови, заштита на безбедноста на луѓето за време на работата. ●ДЛАБОЧИНА на ДУПКА за МОНТИРАЊЕ со НАВОЈ ● Прибл.24 инчи; 4 ~ 5мм / 0. Спецификација : Тип На Ставка : Линеарен Модел на Сцена : HXV-A60 Material : Алуминиумска Легура Големина : Прибл.4 inmovingle Agle : Que 10°Материјал На Каросеријата : алуминиумска легура (црна анодизирана)Режим На Погон : Патека На турбински црв : Рачна ротација на запчаникот за црви (тркало за црви + црв)Тип На Шина : гулабен број На Дупки за Монтирање Со Навој на Работната Површина : 4+4-Дијаметар На Дупката За Монтирање Со навој : 4-M4mm; 4-м3ммдептина на дупка за монтирање со навој : прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Linear Stage
Model:
HXV-A60
Material:
Aluminum alloy
Table Size:
Approx. 60 x 60mm / 2.4 x 2.4in
Moving Angle:
±10°
Body Material:
Aluminum alloy (black anodized)
Drive Mode:
Turbine worm
Glide Path:
Manual rotation of the worm gear (worm wheel + worm)
Rail Type:
Dovetail groove
Number of Threaded Mounting Holes on the Countertop:
4+4
Threaded Mounting Hole Diameter:
4-M4mm; 4-M3mm
Depth of Threaded Mounting Hole:
Approx. 4 ~ 6mm / 0.16 ~ 0.24in; 4 ~ 5mm / 0.16 ~ 0.2in
Vertical Load Resistance:
29.4N (3Kgf)
Moving Stroke:
± Approx. 20mm / 0.8in
Minimum Reading:
0.1°
Straightness:
0.03mm
How to Use:
1.Accordingtotheprocessrequirementsoftheprocessedparts,apowerbox(withmulti‑axesbox)drillinghead,boringhead,millinghead,turninghead,etc.canbeinstalledonittoformvariouscombinedmachinetoolstocompletedrilling,expanding,reaming,dizzying,scraping,chamfering,turning,milling,andtapping,etc.,andthegradingfeedmechanismontheslidingtablecancompletedeepholeprocessing(gradingfeedmechanismisonlyusedforspecificationsbelowHJ32):
2.Canbeinstalledonthesidebaseorcolumn,andcanalsobeinstalledontheinclinedbasetoformahorizontal,verticalorinclinedmodularmachinetool:
Package List:
1 x Linear Stage:

Слични производи во категоријата