• Со попуст
  • Неодамнешно
Часовник За Диктафон, Интелигентен Рачен Рекордер За Намалување НА БУЧАВАТА, Дигитална Нараквица За Диктафон Со Репродукција За Предавање На Час, Интервју, Состан?

Часовник За Диктафон, Интелигентен Рачен Рекордер За Намалување НА БУЧАВАТА, Дигитална Нараквица За Диктафон Со Репродукција За Предавање

 
DEN 407.84

Количината на стоката
Това е достапна

РЕПРОДУКЦИЈА СО ПОВЕЌЕ ФОРМАТИ : часовникот за диктафон поддржува WMA, MP3, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG и други репродукција на звучни датотеки, приклучете ги слушалките за репродукција, за да можете да бидете во звукот НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА : дсп и акустична технологија автоматско одвојување, значително намалување на звучните бранови на бучава во различни средини, за да се сними и внесе вистинскиот квалитет на звукот. ПАМЕТЕН ПЕДОМЕТАР : дигиталниот часовник за диктафон може да го прикаже бројот на чекори откако ќе ја вклучите функцијата на педометарот и бројот на чекори може да се исчисти, тоа е вашиот асистент за здрав живот. ЧИТАЊЕ КНИГИ : гласовно снимање гледајте поддршка за читање тст електронски формат на книга, течно вртење страница, поддршка додавање обележувачи, автоматско вртење страница. АВТОМАТСКО ЗАЧУВУВАЊЕ : нараквица за диктафон кога системот ќе открие мала батерија, автоматски зачувајте ја датотеката и потоа автоматски исклучете ја за да се осигурате дека податоците не се изгубени. Спецификација : Тип На Ставка : Гласовен Рекордер Часовник Материјал : Апсресолуција : Органски Екран на Диода што Емитува Светлина 80х160формат на снимање : Формат На Репродукција На Бранови : МП3, ВМА, ВАВ, МАЈМУН, ФЛАК, Ааквилт Во Литиумска Батерија : 130махкако Да Се Користи : вклучете и користете список за пакување : 1 х Диктафон1 х Упатство За Употреба1 x Кабел За Полнење слушалки1 X Адаптер Кабел.


Клучни карактеристики

Item Type:
Voice Recorder Watch
Material:
ABS
Resolution:
Organic Light Emitting Diode Screen 80x160
Recording Format:
WAV
Playback Format:
MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC
Built in Lithium Battery:
130mAh
How to Use:
Turn on and use:
packing list:
1 x Voice Recorder:
1 x Instruction Manual:
1 x Charging Cable:
1 x Headphone:
1 x Adapter Cable:

Слични производи во категоријата