• Со попуст
  • Неодамнешно
Техрекбт 47 Голем кабинет за чевли со ратан, кабинет за складирање на чевли со 3 фиоки и решетки за подигање, 3 нивоа на организатор на модерни чевли, кабинет за чевли ?

Техрекбт 47 Голем кабинет за чевли со ратан, кабинет за складирање на чевли со 3 фиоки и решетки за подигање, 3 нивоа на организатор на модерни

 
DEN 414.24

Количината на стоката
Това е достапна

? Природен кабинет за чевли со ратан - Тенок кабинет за чевли со топло дрво жито создава едноставна, чиста и топла семејна атмосфера за вашиот украсен дом Природната ратанска преклопена врата е заштита на животната средина. Уникатниот и модерен кабинет за чевли за влез со елегантен стил на бохо додава шармантен за влегување, трпезарија, дневна соба. ? Издржлив кабинет за чевли за влегување - Овој кабинет за чевли за влегување со 2 фиоки за флип е изграден со висококвалитетен природен ратан, Дрво и метални нозе MDF, кој нуди силна поддршка, овозможува долго време за одржување; Вклучени уреди за спречување се вклучени за дополнителна безбедност; Металната рачка е едноставна и дарежлива и има топол допир за да спречи гребење и повреда за време на употребата. ? Ограничен кабинет за складирање на чевли - бесплатниот кабинет за чевли со 3 фиоки, 1 фиока за складирање и 1 багажник обезбедуваат доволно простор за складирање за вашите потпетици, чизми, папучи. Врвната површина и фиоката за складирање се совршени за украси, клучеви, паричник. Организаторот на скриените решетки за чевли е лесен за отворање и затворање додека заштедува простор. Тенок складиште за чевли за влез може да се стави во тесен простор и да ги чува чевлите подалеку од прашината. ? Заштеда на простор за заштеда на простор - Големината на модерниот кабинет за хонорарни чевли е 47,2 "W x 9.3 "H, тенок дизајн за заштеда на просторот е совршен за станови или мали простори.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата