• Со попуст
  • Неодамнешно
Сечила за осцилациони алатки Tysun 55 компјутери, професионални универзални осцилирачки сечила за пила, лопатки од дрво, алатка за осцилирање на брзо ослободување, му?

Сечила за осцилациони алатки Tysun 55 компјутери, професионални универзални осцилирачки сечила за пила, лопатки од дрво, алатка

 
DEN 415.84

Количината на стоката
Това е достапна

Worx Milwaukee Ridgid Galax Pro Kobalt Wen tacklife hitachi вештина ryobi makita. Hi-Spec Einhell Ferm Genesis. ЧИКАГО ГРИЗЛИ ПРО ДОБЕТЕР РАБОТА. Bosch Multi-X (освен Bosch MX30, Bosch Starlock, Bosch Starlock Plus). Fein Multimaster Tools (освен Fein Starlock). Дремел ММ40, ММ-45. Bosch OIS Tools Bosch MX30. Брзо издание на Бош / Бош Старлок / Бош Старлокплус. Makita XMT03 Z 18 V. ★ 【Осцилирачки комплет за сечила на пила】 55 компјутери Осцилирачки алатки. Стандарден заб и изработен од метал со висок квалитет. Идеално за пила, стружење, обликување, полирање и дрво, метал, пластично сечење. ★ 【Построги и подебели】 Нашите сечила за брзо ослободување се изработени од висококвалитетен, густ мерач, високи челици со јаглерод, кои се обработени со помош на специјална технологија за да се обезбеди одличен отпор на абење и долг животен век за секој сечило на пила. ★ 【Универзални компатибилни алатки】 Со универзален систем на интерфејс, осцилирачките мултитулни лопати се совршено компатибилни со повеќе од 95% од алатките за осцилирање на пазарот. ★ 【Специјален дизајн за прецизно сечење】 Иновативните сечила и дизајнот на забивање на заби ги прави совршена опција кога бараат сечила од дрво или меки метали и за агресивно сечење на нурнување. ★ 【Пакетот вклучува】 Содржи 55 сечила за осцилирачки пакувања, кои може да се користат професионално за работилница, домаќинство или друго место. ★ 【Белешка】 Не е компатибилен со De Walt, Dremel MM40, MM-45 Bosch OIS Tools Bosch MX30, Брзо издание на Бош, Бош Старлок, Бош Старлокплус, Макита XMT03 Z 18 V, Феин Старлок. ★ 【Осцилирачки комплет за сечила на пила】 55 компјутери Осцилирачки алатки. Стандарден заб и изработен од метал со висок квалитет.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата