• Со попуст
  • Неодамнешно
Case повеќенаменски куќиште за складирање на накит за складирање на прашина со капаци за стакло за капаци за лента за глава за коса ACCS канцеларија за важна полица, кр?

Case повеќенаменски куќиште за складирање на накит за складирање на прашина со капаци за стакло за капаци за лента за глава за коса ACCS канцеларија

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

* Материјал : Случаи за складирање направени од квалитетен стаклен материјал, здрав и траен * Практичен : Контејнерот усвојува запечатен дизајн, изолирано прашина, лесно земен, вратен. * Функција : Исклучителен изглед и издржлив дизајн, совршен за дома, продавница и лични. * Повеќенаменски : Тегла за организатор дизајнирана за складирање нараквици, обетки, ѓердани, шноли, јажиња на главата, козметика, бонбони и др. * Материјал : Случаи за складирање направени од квалитетен стаклен материјал, здрав и траен. * Практичен : Контејнерот усвојува запечатен дизајн, изолирано прашина, лесно земен, вратен. * Функција : Исклучителен изглед и издржлив дизајн, совршен за дома, продавница и лични. * Повеќенаменски : Тегла за организатор дизајнирана за складирање нараквици, обетки, ѓердани, шноли, јажиња на главата, козметика, бонбони и др. Опис : - Материјал : Случаи за складирање направени од квалитетен стаклен материјал, здрав и издржлив. - Повеќенаменски : Тегла за организатор дизајнирана за складирање нараквици, обетки, ѓердани, шноли, јажиња на главата, козметика, бонбони, итн. - Практичен : Контејнерот усвојува запечатен дизајн, прашина, лесно земени, става назад.


Клучни карактеристики

- Material:
Glass
Size Chart:
Short style:
17cmx11cm/6.69inchx4.33inch
Tall style:
24.5cmx16cm/9.65inchx6.30inch
Package Includes:
1 Candy Storage Cases:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on line shopping!:

Слични производи во категоријата