• Со попуст
  • Неодамнешно
RV Round Wwater Iinlet Пластично заклучување со влезна вода Гравитација Свежа вода Пополнете Влез Вклучете ги 2 парчиња клучеви погодни за додатоци за приколки за кампер за ?

RV Round Wwater Iinlet Пластично заклучување со влезна вода Гравитација Свежа вода Пополнете Влез Вклучете ги 2 парчиња клучеви погодни

 
DEN 840.00

Количината на стоката
Това е достапна

Влезот за вода за гравитација на градската вода Пополнете го заклучувањето на отворот за чинија за кампер за приколка RV Корозивната отпорна конструкција ги одржува функционални и изгледа одлично со години. Стајлингот на плакнење, рачка за вдлабнатина и прикриениот хардвер за монтирање им дава на овие брави привлечен изглед. Влезот на вода се користи за RV систем за свежа вода и се конструира со UV стабилизирана пластика. Најчесто се користат на вратите, капаците за мамки, отворите, вратите на централната конзола, единиците за справи, единиците за фиоки, електричните куќишта, исто така има и многу надворешни апликации за плакари. Влезот за вода за гравитација на градската вода Пополнете го заклучувањето на отворот за чинија за кампер за приколка RV. Корозивната отпорна конструкција ги одржува функционални и изгледа одлично со години. Стајлингот на плакнење, рачка за вдлабнатина и прикриениот хардвер за монтирање им дава на овие брави привлечен изглед. Влезот на вода се користи за RV систем за свежа вода и се конструира со UV стабилизирана пластика. Најчесто се користат на вратите, капаците за мамки, отворите, вратите на централната конзола, единиците за справи, единиците за фиоки, електричните куќишта, исто така има и многу надворешни апликации за плакари. Опис : Гравитација на вода за полнење на влезот за RV камперски приколка автомобили со висок квалитет на храна одделение PP стабилизирана пластика.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата