• Со попуст
  • Неодамнешно
Најдобар адаптер за 12V AC за Belkin N1 Vision Gigabit Безжичен N рутер F5D8232-4 Vision Fitness 081149 Bikes Ellipticals 12VDC кабел за напојување кабел кабел wallид батерија полнач на батерии PSU

Најдобар адаптер за 12V AC за Belkin N1 Vision Gigabit Безжичен N рутер F5D8232-4 Vision Fitness 081149 Bikes Ellipticals 12VDC кабел за напојување

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100-240 VAC 50/60 Hz ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска температура, без спонтано согорување, без експлозија, без опасност од пожар, стабилен излез. Автоматско прекинување на преоптоварувањето, над прекин на напонот, автоматско термичко намалување, заштита од краток спој. ✎ОВЕТНА КОНСТИНСТВО ✎ : Нема напонски флуктуации при напојување, за време на пренесување, примање или исклучување на напојување. Willе ги заштити вашите електронски производи од уништување. ✎ 2 -годишна гаранција ✎ : Ние ќе обезбедиме 2 -годишна гаранција на производителот и враќање од 30 дена - го вративме грбот!. Најдобар адаптер за 12 V AC за Belkin N1 Vision Gigabit безжичен N рутер F5 D8232-4 Vision Fitness 081149 Bikes Ellipticals 12 VDC кабел за напојување кабел за кабел wallид, батерија полнач за батерии, електрична мрежа PSU. Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100-240 VAC 50/60 Hz. ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска температура, без спонтано согорување, без експлозија, без опасност од пожар, стабилен излез. Автоматско прекинување на преоптоварувањето, над прекин на напонот, автоматско термичко намалување, заштита од краток спој. ✎ОВЕТНА КОНСТИНСТВО ✎ : Нема напонски флуктуации при напојување, за време на пренесување, примање или исклучување на напојување. Willе ги заштити вашите електронски производи од уништување. ✎ 2 -годишна гаранција ✎ : Ние ќе обезбедиме 2 -годишна гаранција на производителот и враќање од 30 дена - го вративме грбот!. Најдобар адаптер за 12 V AC за Belkin N1 Vision Gigabit безжичен N рутер F5 D8232-4 Vision Fitness 081149 Bikes Ellipticals 12 VDC кабел за напојување кабел за кабел wallид, батерија полнач за батерии, електрична мрежа PSU.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата