• Со попуст
  • Неодамнешно
Контролер на моторот Stepper, самостојно заклучување на бесконечна јамка DC8V ~ 24V Енергетска моќност Агол на меморија Пулсниот мотор Брзина погон ABS Автоматско враќање ?

Контролер на моторот Stepper, самостојно заклучување на бесконечна јамка DC8V ~ 24V Енергетска моќност Агол на меморија Пулсниот мотор Брзина

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Два режими : џогирање е вклучено кога ќе се даде сигнал, застанете кога сигналот ќе исчезне Само заклучувањето е вклучено кога ќе се даде сигнал и застанете кога повторно ќе се даде сигнал. Агол за поставување : Дајте сигнал за CW, CW на растојание; дајте сигнал CCW; CCW B растојание стоп, аглите на CW и CCW можат да се постават на различни. Автоматско дома : Автоматски застанете кога сигналот ќе се сврти растојание, по одложувањето на времето C, тој автоматски ќе се врати, и автоматски ќе застане кога ќе се сврти повторно CW за далечина, а истото важи и за бесконечна јамка CCW. Процес на циклус : По напојувањето, тој автоматски ќе го ротира CW за растојание од A, застанете за C секунди, а потоа CCW за Б растојание и ќе застане за C секунди, бесконечна јамка. Стабилен и издржлив : Контролер на моторниот мотор доаѓа со стабилна структура, одлични перформанси и долг животен век. Два режими : џогирање е вклучено кога ќе се даде сигнал, застанете кога сигналот ќе исчезне. Само -заклучувањето е вклучено кога ќе се даде сигнал и застанете кога повторно се дава сигнал2. Агол за поставување : Дајте сигнал за CW, CW на растојание; дајте сигнал CCW; CCW B растојание стоп, аглите на CW и CCW можат да се постават на Differen3. Автоматско дома : Автоматски застанете кога сигналот ќе се сврти растојание, по одложувањето на времето C, тој автоматски ќе се врати, и автоматски ќе застане кога ќе се сврти повторно CW за далечина, а истото важи и за бесконечна јамка CCW4. Процес на циклус : По напојувањето, тој автоматски ќе го ротира CW за растојание од A, застанете за C секунди, а потоа CCW за B растојание и ќе застане за C секунди, бесконечен Loop5. Стабилен и издржлив : Контролер на моторот Stepper Motor доаѓаат со стабилна структура, одлични перформанси и долга услуга живот како да се користи : 1.


Клучни карактеристики

Item Type:
42 57 Stepper Motor Controller
Material:
ABS
Color:
Black and blue
Power Supply Range:
DC 8V~24V universal
Speed Range:
0.1~999 Minutes(with own power off memory function)
Positive And Negative Pulse Range:
10~99990 Pulses
Delay Adjustable Time Range:
0.1 Seconds to 999 seconds
Function Selection Setting Range:
P-1~P-6
Subdivision Selection Setting Range:
1~128 subdivisions
Package List:
1 x 42 57 Stepper Motor Controller :

Слични производи во категоријата