• Со попуст
  • Неодамнешно
ВМЕТНАТ Нокт На Ноктите На Ноктите Вродена Уметност На Ноктите Кутикула Машинка За Сечење Раб Ножици За Ножици Клешти Алатка За Педикир Мртов Отстранувач На Кожат?

ВМЕТНАТ Нокт На Ноктите На Ноктите Вродена Уметност На Ноктите Кутикула Машинка За Сечење Раб Ножици За Ножици Клешти Алатка

 
DEN 2464.32

Количината на стоката
Това е достапна

Удобна рачка, лесна за држење и заштеда на напор дизајн со пролет, може да се намали длабоко во жлебот на ноктите, чист и бр. Заоблената форма одговара на обликот на ноктите. Тие можат да ги исечат најтешките нокти со минимален напор. Совршен за употреба дома, Како И Бањи/Салони. Удобна рачка, лесна за држење и заштеда на напор. дизајн со пролет, може да се намали длабоко во жлебот на ноктите, чист и бр .Заоблената форма одговара на обликот на ноктите.Тие можат да ги исечат најтешките нокти со минимален напор.Совршен за употреба дома, Како И Бањи/Салони.Спецификација : Боја : Црна Големина : 11,4 см/12,2 Материјал : Вклучен Е Пакет Од Нерѓосувачки Челик : 1* машинка за нокти ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте ме, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор.Тип На Ставка : Машинка И Тример.


Клучни карактеристики

Color:
Black
Size:
11.4cm/12.2
Material:
Stainless Steel
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Item Type:
Clipper & Trimmer

Слични производи во категоријата