• Со попуст
  • Неодамнешно
Мум Депилација Ленти Со Природни Отстранување На Влакна Восок со Камилица &засилувач; Лаванда Со Завршувањето На Нафта со Краставица &засилувач; Јојоба-Совршен За ?

Мум Депилација Ленти Со Природни Отстранување На Влакна Восок со Камилица &засилувач; Лаванда Со Завршувањето На Нафта со Краставица &засилувач;

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

5 ПАКЕТ КОМБО-ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА ПОВТОРНО ИЗМИСЛЕН-Комплетот За Органски Шеќерен Восок НА МУМ користи револуционерна техника НА ЗАСТАКЛУВАЊЕ НА КАРАМЕЛА, развиена за ДА БИДЕ НЕЖНА ЗА КОЖАТА ЗА СИТЕ ТИПОВИ КОЖА, без хемикалии и лесен за нанесување и отстранување! Брзо ЗАСТАКЛЕТЕ ја несаканата коса за природно гола, убава кожа! Мазни и долготрајни резултати кои остануваат ЗАД СЕБЕ 2 МЕСЕЦИ! НЕМА НЕУРЕДНИ восочни бисери за чистење, ИЛИ ДОЛГО ЧЕКАЊЕ за загревање или сушење! ЕКОЛОШКИ МУМ Органски Отстранувач На Влакна на Лицето Е ЛЕСЕН за УПОТРЕБА, растворлив во вода за БРЗО ЧИСТЕЊЕ. Едноставно исплакнете со топла вода без остатоци, непречено прекрасна кожа за неколку минути! СОВРШЕН ЗА ПАТУВАЊЕ или ВО ДВИЖЕЊЕ!. МУМ ПРЕТХОДНО ВОСОЧЕНИТЕ ЛЕНТИ се внесуваат со лаванда и Камилица за ДА ја СМИРАТ дури и НАЈЧУВСТВИТЕЛНАТА КОЖА. 10 Двострани подготвени восочни ленти за вкупно 20, ПОДГОТВЕНИ ЗА УПОТРЕБА восочни ленти. Следете со вклучено МАСЛО ЗА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА НА КРАСТАВИЦА И ЈОЈОБА (0,27 мл) за да го намалите црвенилото за СВИЛЕНКАСТА, БЛЕСКАВА КОЖА!. НАШАТА ПРИРОДНА, БЕЗХЕМИСКА формула значи дека не мора да правите компромис помеѓу здравјето и убавината.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата