• Со попуст
  • Неодамнешно
Картли 1 Боја Преработена Замена На Касети Со Мастило Со Висок Принос ЗА CL-241XL 241 XL PIXMA MX472 MX452 MG3520 MX432 MX439 MG3220 MX512 MG2120 MX459 MG3620 MG3600 MX479

Картли 1 Боја Преработена Замена На Касети Со Мастило Со Висок Принос ЗА CL-241XL 241 XL PIXMA MX472 MX452 MG3520 MX432 MX439 MG3220 MX512

 
DEN 337.60

Количината на стоката
Това е достапна

Касетите доаѓаат исполнети со чип од новата генерација, работат со сите нови печатачи и прикажуваат нивоа на мастило Компатибилен Со канонски печатачи : МГ2120, МГ2140, МГ2220, МГ3120, МГ3122, МГ3140, МГ3200, МГ3220, МГ3222, МГ3520, МГ3522, МГ3600, МГ3620, МГ4120, МГ4140, МГ4220, МХ372 мх374, мх392, МХ432, МХ439, МХ434, МХ452, МХ459, МХ470, МХ472, МХ479, МХ512, МХ514, МХ522, МХ532, МХ533, ТС5100, ТС5120. Принос на страница со висок капацитет : до 400 страници по црн кертриџ, 400 по кертриџ во боја. Сите касети се подложени на електрично тестирање, тестирање на печатење, чистење и се прецизно исполнети со квалитетно мастило. Содржина : преработен кертриџ ЗА CL-241 XL (1 Боја). Касетите доаѓаат исполнети со чип од новата генерација, работат со сите нови печатачи и прикажуваат нивоа на мастило. Ние нудиме кавга слободен пари гаранција за враќање. Компатибилен Со канонски печатачи : МГ2120, МГ2140, МГ2220, МГ3120, МГ3122, МГ3140, МГ3200, МГ3220, МГ3222, МГ3520, МГ3522, МГ3600, МГ3620, МГ4120, МГ4140, МГ4220, МХ372 мх374, мх392, МХ432, МХ439, МХ434, МХ452, МХ459, МХ470, МХ472, МХ479, МХ512, МХ514, МХ522, МХ532, МХ533, ТС5100, ТС5120. Принос на страница со висок капацитет : до 400 страници по кертриџ. Сите касети се поддржани со политика за враќање од 1 година и СЕ сертифицирани ЗА ISO9001. Содржина : преработени касети за 1 БОЈА CL-241 XL. Заштедете пари со достапни касети без да го загрозите квалитетот на печатењето!. Касетите од 3-та страна се во просек приближно 40% - 50% поевтини од оригиналните касети со мастило, што ви овозможува да печатите повеќе без да се грижите за вашиот буџет. Квалитетното мастило без оем може да обезбеди сигурно одличен квалитет на печатење за потребите за печатење во домот, канцеларијата или училиштето, на исто ниво со мастилото ОЕМ.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата