• Со попуст
  • Неодамнешно
Мерач на притисок, 0 до 1500 psi, 4-1/2in

Мерач на притисок, 0 до 1500 psi, 4-1/2in

 
DEN 207.52

Количината на стоката
Това е достапна

Цена за : Секој мерач Номинална големина на бирање Големина : 4-1/2 "Големина на конекцијата на мерачот : 1/2" Мерач Врска Тип : MNPT мерач Основен опсег Единици : ПСИ сертификат за калибрација Вклучен : Без мерач Точност : +/- 0,50% Мерач за поврзување Локација за поврзување : Големина на дното на врската : 1/2 "НПТ конекција Локација : Долна ставка : Мерач на притисок Основен мерач Материјал : Пластика Притисок и вакуумски мерач Тип : мерач на притисок Боја на кутија : Црна најмала дипломирање : 20 psi мерач на приклучок Материјал : 316 L Работејќи од не'рѓосувачки челик Опсег на температура : -50 степени до 150 степени F Основен мерач на влажни делови : Серија од не'рѓосувачки челик : 1259 SD Основен мерач на сензори Материјал : Опсег од не'рѓосувачки челик : 0 до 1500 psi Основен мерач на приклучок Материјал : Не'рѓосувачки челик дипломирања : 200 psi. Мерач на примарен опсег Број на броеви броеви броеви броеви броеви со броеви на примарен опсег Материјал за матура : 200 мерачи Материјал : Стакло Основен мерач на леќи Материјал : Метод за монтирање на мерачи на стакло : Мерач на површина на основниот опсег Вредности : 0 до 1500 Сензор за мерач Материјал : 316 L мерач на не'рѓосувачки челик Примарен опсег Најмал дипломирање : 20 мерач на панел : Да, мерач на мерач : Апликација за мерач : Процес Апликација за мерач : Процес Апликација за мерач : Процес Апликација за мерач : Процес Апликација за процеси Течноста исполнета : Без боја на мерач Боја : Црна земја на потекло (предмет на промена) : Кина. Цена за : Секој мерач Номинална големина на бирање Големина : 4-1/2 "Големина на конекцијата на мерачот : 1/2" Мерач Врска Тип : MNPT мерач Основен опсег Единици : ПСИ сертификат за калибрација Вклучен : Без мерач Точност : +/- 0,50% Мерач за поврзување Локација за поврзување : Големина на дното на врската : 1/2 "НПТ конекција Локација : Долна ставка : Мерач на притисок Основен мерач Материјал : Пластика. Притисок и вакуумски мерач Тип : мерач на притисок Боја на кутија : Црна најмала дипломирање : 20 psi мерач на приклучок Материјал : 316 L Работејќи од не'рѓосувачки челик Опсег на температура : -50 степени до 150 степени F Основен мерач на влажни делови : Серија од не'рѓосувачки челик : 1259 SD Основен мерач на сензори Материјал : Опсег од не'рѓосувачки челик : 0 до 1500 psi Основен мерач на приклучок Материјал : Не'рѓосувачки челик дипломирања : 200 psi.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата