• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за отпорник на уредот за монтирање на површината 0603, 1SET/600PCS 1K-9.1K OHM 24 Вредности 1% Толеранција 1/10W чип-комплет за асортиман за електронски производ за електро?

Комплет за отпорник на уредот за монтирање на површината 0603, 1SET/600PCS 1K-9.1K OHM 24 Вредности 1% Толеранција 1/10W чип-комплет за асортиман

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Големина : 1,6 x 0,8 x 0,45 mm / 0,06 x 0,03 x 0,02 инчи (L*W*H); Толеранција : 1%; Модел на пакет : 0603; Тип на пакет : уред за монтирање на површината; Вредност на отпорник : 1 K-91 K; Енергија на отпорник : 1/10 W. Предност : Со стабилен дизајн на електрични перформанси, издржлива и силна отпорност на шок, силна способност против мешање и карактеристики на висока фреквенција, што ви дава удобно работно искуство. Упатство : Лесен за инсталирање, погоден за уреди поставени на површини, може ефикасно да ја одржи нормалната работа на машината. Апликација : Резисторот на чип 0603 е корисен електронски додаток кој може ефикасно да го заштити колото и преносот на податоци за да спречи кршење на надворешна опрема. Широко користена во најразлична технолошка опрема, како што се опрема за проектор, компјутери, мерачи, уреди за домаќинства, личен дигитален асистент, комуникациски уреди и мобилни тврди дискови, итн. Забелешка : Забележете дека вашиот уред треба да биде за типот на пакетот на отпорник на чип и типот и типот и типот на пакетот на чип и Користете го во соодветниот опсег на температура. Големина : 1,6 x 0,8 x 0,45 mm / 0,06 x 0,03 x 0,02 инчи (L*W*H); Толеранција : 1%; Модел на пакет : 0603; Тип на пакет : уред за монтирање на површината; Вредност на отпорник : 1 K-9.1 K; Енергија на отпорник : 1/10 W. Предност : Со стабилен дизајн на електрични перформанси, издржлива и силна отпорност на шок, силна способност против мешање и карактеристики на висока фреквенција, што ви дава удобно работно искуство. Упатство : Лесен за инсталирање, погоден за уреди поставени на површини, може ефикасно да ја одржи нормалната работа на машината. Апликација : Резисторот на чип 0603 е корисен електронски додаток кој може ефикасно да го заштити колото и преносот на податоци за да спречи кршење на надворешна опрема. Широко користена во најразлична технолошка опрема, како што се опрема за проектор, компјутери, мерачи, уреди за домаќинства, личен дигитален асистент, комуникациски уреди и мобилни тврди дискови, итн. Забелешка : Забележете дека вашиот уред треба да биде за типот на пакетот на отпорник на чип и типот и типот и типот на пакетот на чип и Користете го во соодветниот опсег на температура.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата